Pentru toti si toate

23 iun. 2014

Trucuri pentru un abdomen plat,fara balonare !


Orice femeie are probleme cu balonarea. Este o problemă des întâlnită, dar care poate fi evitată simplu. Există câteva trucuri simple, dar foarte puţin cunoscute, care te pot feri de apariţia "burticii".
1.Mai uşor cu proteinele. Nutriţioniştii americani de la webmd.com au dezvăluit care este sursa principală a balonării: proteina. Dacă mănânci o masă copioasă, bogată în proteine (provenite din carne), stomacul tău va secreta acizi puternici pentru digestie şi burtica ta se va umfla. Deci, pentru un abdomen plat şi pentru o digestie bună, las-o mai uşor cu produsele din carne sau care conţin carne.
2.Nu mânca pe fugă sau fierbinte. Dacă nu mesteci bine mâncarea, stomacul tău va acţiona ca şi în cazul excesului de proteine, iar mâncarea prea fierbinte relaxează musculatura abdominală şi stimuleaz producerea de gaze intestinale. Mănâncă încet şi nu încins.
3.Bea lapte bătut, nu dulce. Medicii spun că după vârsta de 30 de ani foarte multe persoane dezvoltă lactointoleranţă, adică stomacul lor nu mai tolerează laptele dulce, producându-se astfel disconfort abdominal, intestinal, balonare. Treci pe iaurt sau lapte bătut şi problemele vor dispărea. Digestia ta va merge ca pe roate.

Sursa:aici

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.