Pentru toti si toate

16 iun. 2014

Ceasurile de mana,investite de valoare ?!? Ce credeti ?

Unii spun ca un ceas bun valoreaza cat greutatea sa in aur, atunci cand sunt intrebati daca un astfel de accesoriu poate fi privit  ca o investitie. Motivul pentru care acest lucru e adevarat e urmatorul - ceasurile pot sa creasca, ca si valoare, pentru simplul fapt ca producatorii respectivelor modele vor continua sa isi mareasca preturile, an dupa an; ori le vor intrerupe productia si comercializarea - lucru ce va face ca respectiva serie sa coste poate chiar si mai mult.Asa ca fie te gandesti sa iti cumperi pentru tine un ceas de mana, fie esti in cautarea unui asemenea cadou pentru cineva special si drag, esti pe drumul cel bun. In continuare vom vorbi de modelele barbatesti, in mod special - asadar, vom aborda aceasta latura teoretica; la final poti afla mai multe sau studia online cateva astfel de colectii. Pentru multi oameni un ceas de calitate, un asemenea ceas de lux este un simbol al statutului social - intarit foarte adesea prin utilizarea si de alte bijuterii sau accesorii, cu metale pretioase (sau pietre decorative). Timp de secole, ceasurile au fost privite ca lucrari extraordinare de arta, percepute ca mai mult decat simple dispozitive ce indica ora. Precizia si tehnica cu care aceste elegante mecanisme au fost realizate le catalogheaza si azi ca produse excelente, ca posesiuni de mare pret (in special din gama superioara).
                Nu de putine ori, ceasurile de mana, barbatesti sau pentru femei, au fost transmise de la o generatie la alta (ca simbol a durabilitatii acestora). Stiind faptul ca aceste ceasuri de barbati se potrivesc diferitelor ocazii si personalitati, ne putem da seama de ce e bine ca fiecare sa aiba o colectie mai bogata. Cunoscatorii vor recunoaste calitatea si marca inca de la distanta (ca sa nu mai mentionam potrivirea stilurilor).
                Exista diferite clasificari in ceea ce priveste tipurile de ceasuri barbatesti (nu le vom aborda, insa acum) - vorbind la modul general, acuratetea unui ceas nu are prea mult de-a face cu valoarea sa. Pana la urma maiestria cu care acesta a fost conceput si pus laolalta, designul pe care il pastreaza - acestea sunt lucrurile care il diferentiaza de celelalte, chiar daca uneori pierde cateva secunde.
                Din alt punct de vedere, unii considera ca numarul de functii sau sarcini pe care un ceas le indeplineste adauga valoare acestuia - astfel, ele uimesc prin complexitatea de care dau dovada: cronometru, temporizator, altimetru, barometru, termometru, alarma, afisarea unui fus orar suplimentar, etc.
                In concluzie, putem spune ca aceste ceasuri barbatesti sunt investitii cu adevarat intelepte. Ele nu doar ca ne completeaza stilul, ci si inclina balanta in directia pe care noi o sugeram. Pentru mai multe detalii, precum si pentru a cumpara astfel de modele, de la producatori de renume,vizitati urmatoarele site-uri de ceasuri online originale :

www.watchshop.ro







© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.