Pentru toti si toate

8 apr. 2014

Zodia Fecioara

Despre femeia Fecioara:

     Femeia Fecioara este o pudica nu pentru ca asa s-a nascut, ci pentru ca asa a fost educata. Sarmul personal de aici i se si trage, din acest conflict interior între frica de pacatul trupesc si naturaletea cu care pacatuieste tocmai prin trup.
       Nu va luati dupa criticile ei permanente, nu acordati atentie fricilor ei de tot felul...! Nu va luati dupa faptul ca face o curatenie generala furibunda în onoarea petitorilor pâna cu 5 minute înainte ca ei sa sune la usa! Toate acestea sunt doar consecintele puritatii ei interioare care nu se poate manifesta altfel!



        Daca o stimulati putin (nu mental, ci erotic) pe femeia Fecioara, o sa descoperiti o frumusete interioara în stare virginala, gata oricând sa se sacrifice pe altarul mentalitatilor si al prejudecatilor, prinsa într-o daruire totala care va va face sa va simtiti zeul absolut al tuturor iubirilor omenesti.

eJobs
        Femeia Fecioara are leac pentru orice neîmplinire - priviti-i picioarele armonioase, coapsele roditoare de strângeri usor obraznice, mijlocul adesea înconjurat de o cingatoare abia provocatoare, sânii frumos arcuiti, într-o linie nici copilaroasa, nici matura si gâtul de camee, cu zulufi renascentisti care stârnesc fiori la cea mai mica rasfirare a lor.
        Mai ales când se arcuieste ca o felina ostenita, femeia Fecioara pune brusc în lumina o feminitate pe care nici femeia Balanta nu o egaleaza.
        Lasati-o sa se isterizeze putin fiindca ati venit la întâlnire cu camasa botita - este modul ei de a va arata cât de mult va iubeste si cât de mult aspira ca perfectul cuplului sa fiti dvs., nu ea.
ActualShop


Despre barbatul Fecioara:

             Timid si modest, barbatul Fecioara este mai mult analitic decât sentimental, mai mult intelectual decât romantic. Rational si puritan, are nevoie sa stie exact cum sta si ce are de facut. Barbatul Fecioara nu agreeaza misterele. Ori, dragostea si sexul sunt de fapt mistere despre care nu prea stim mare lucru.
             Barbatul Fecioara este critic si foarte exigent. Capacitatea lui iesita din comun de a sesiza fisurile, defectele, îl face sa fie deosebit de selectiv.
             Ca atare, teama de a se implica într-o situatie pe care nu o poate stapâni, lipsa unei retete concrete si amanuntite privind administarea dragostei, ca si deosebita lui exigenta, îl fac sa demareze destul de greu într-o poveste sentimentala.
Noriel

             Foarte ordonat si organizat, îi este teama ca intimitatea lui bine rânduita va fi violata sau invadata, iar discretia si pudicitatea lui îl fac sa aiba oroare de faptul ca i s-ar putea cere manifestari exterioare de dragoste, de care nu se simte înstare. În plus, gândeste practic si economic, iar dragostea ar putea însemna risipa de timp si de energie.
             Toate aceste considerente fac ca zodia d-lui Fecioara sa furnizeze cel mai mare contingent de celibatari.
             Dar, cum se întâmpla adesea în viata, barbatul Fecioara cauta la partenera exact lucrurile pe care si le reprima siesi. Ceea ce reprezinta pentru el cea mai mare teroare în viata, devine exact marea fascinatie în dragoste: înflacararea, exprimarea spontana a intuitiei si imaginatiei, energia si dragostea de viata. Iar când barbatul Fecioara întâlneste aceste calitati la femeia care-i stârneste interesul, copilul reprimat pe care îl poarta adânc în sine se descatuseaza si alearga spre libertate...
IT Genetics Store
Ce le place si ce nu le place :

- Ce le place fecioarelor: Ii place natura si studiul. Apreciaza viata simpla. Ii place ordinea. Apreciaza mancarea sanatoasa. Le place sa critice.
- Ce nu le place fecioarelor: Nu le plac exagerarile. Nu le place viata agitata. Nu le plac aventurile

Relatii între zodia Fecioara si alte zodii :

    Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Taur, Capricorn
    Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Sagetator, Pesti
    Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Gemeni
    Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Sagetator
    Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Balanta
    Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Pesti
    Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Capricorn
    Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Taur, Leu


Wild Fashion - Premium

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.