Pentru toti si toate

4 feb. 2015

Ea era frumoasa si inainte sa ii spui tu


O femeie se schimbă cu bărbatul de lângă ea. Cu bărbatul corect și deștept de lângă ea. Atunci femeia iubește frumos, sincer și caută să potrivească lucrurile nu pentru o zi, nici pentru un an, ci pentru o viață. Și nu contează trecutul, treabă nu vor avea relațiile dinainte și nici bărbații ce i-au sărutat pielea. În schimb, bărbatul din prezent va fi mai mult decât alături. El va înțelege că pentru o fericirea de-o viață trebuie mai mult decât să cucerești. Mai mult decât să atragi o femeie în deplinătatea emoțiilor ei. Să îi demonstrezi cât de norocoasă e că te are. Să îi spui cuvinte de suflet și atât. Vor trebui zile și ani să fii alături, să susții, să demonstrezi până la urmă în farmecul ăsta de reciprocitate că și tu o meriți. Că o admiri. Că o iubești. Diferit decât au făcut-o alții.

Pentru că alții au fost, cu siguranță. Și alții au iubit-o, și alții i-au adus flori și i-au spus mii de cuvinte. Diferența e că dintre toți acești alții, ea te-a ales pe tine. Și nu pur și simplu te-a ales, dar ți-a oferit avantajul de a construi ceva frumos împreună. Atunci când te gândești că ea ar fi norocoasa că te are, să știi că poate ai dreptate. Dar asta vei afla târziu la bătrânețe, când ea își va rezema capul de umărul tău și-ți va spune că e fericită că te are. Acum, tu să fii cel fericit că femeia visurilor tale este iubita, prietena, poate chiar soția ta.

Nu este nici o diferență la femeia ta înainte să fii cu ea și acum, când ești. Și înainte era frumoasă. Și înainte avea același zâmbet seducător. Era fericită, plină de viață și gata să iubească total un bărbat corect. Diferența să o faci altfel. Să o faci prin cuvintele ce i le spui și faptele pe care le faci, ca să se simtă frumoasă lângă tine. Prin momentele ce i le oferi, ca să aibă un zâmbet pe care doar tu îl recunoști, în acele momente. Prin susținere și responsabilitate, ca să știe că indiferent de orice, ea se simte bine alături de tine, ea este fericită. Atunci nu te vei mai gândi cine e norocosul, tu sau ea. Ambii veți fi cei mai norocoși, cu o relație frumoasă în spate. Cu niște amintiri bune. Cu câțiva copilași care să vă facă lumea mai frumoasă. Cu ea alături de tine, mereu. Cu tine alături de ea, pentru totdeauna.

Ea era frumoasă și înainte să îi spui tu. Era fericită și înainte să o cunoști. Era iubită înainte să o iubești. Ea nu îți datorează nimic, dar te iubește oricum. Deci, nu mai încerca să o faci să se simtă norocoasă că te are. Iubește-o simplu, frumos, cum știi mai bine.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.