Pentru toti si toate

19 iun. 2017

Idei de Cocktailuri racoritoare



Dacă vrei să amesteci lucrurile la petrecerea ta de vară în acest sezon, de ce nu iei în considerare sa creezi unele băuturi mixte fabuloase pe care oaspeții tai sigur le vor iubi? Poți servi bere standard și vin, dar oaspeții de multe ori se plictisesc și ar putea dori ceva un pic mai picant și îndrăzneț. Ai putea prefera, de asemenea, ceva îndrăzneț și aromat atunci când esti la bar și, dacă știi ingredientele din anumite băuturi, le poți încerca la domiciliu și apoi comanda-le atunci când iesi afară pentru o noapte în oraș.

Royal Blush

Un Royal Blush este o bautura dulce, care este perfecta pentru atunci când nu vrei un martini sec, dar esti obosita de bauturi cosmopolite. Pentru a face un Royal Blush, ai nevoie de:

1 linguriță cireșe piure
3 linguri vodka
1 1/2 linguri suc proaspăt de lime
1 lingura sirop simplu
5 frunze menta proaspete
1 cană de cuburi de gheata
1/4 ceasca vin spumant sec, cum ar fi Champagne Brut, refrigerat.
Pentru a face piure de cireșe, amesteca 1 cana de cirese congelate, cu 2 linguri de apa.

Pentru a face Royal Blush, transfera amestecul de cirese la un pahar de martini refrigerat. Într-o cocktail shaker, combina vodca, suc de lămâie, sirop. Rupe frunzele de mentă și adăuga-le in shaker. Adauga gheata si agită energic timp de aproximativ 15 secunde. Strecoara în paharul de martini, încet, astfel încât să nu deranjezi amestecul de cirese. Acopera cu vin spumant și servește.

El Diablo


Un El Diablo este o băutură pe bază de tequila, care este un pic mai puternica. Pentru a face această băutură ai nevoie de:

1 cană de cuburi de gheata
1/4 ceasca Tequila
6 linguri bere de ghimbir sau ghimbir
1 lingurita crème de cassis
1 lime
Luati un pahar și combinati gheață și tequila. Turnati bere de ghimbir apoi se toarnă încet crème de cassis. Stoarce lămâie peste, apoi pune gheata în băutură și servește.

Blood and Sand




Pentru a face această băutură exotică, aveți nevoie de:

1/4 ceasca Scotch
2 linguri vermut dulce
1 Orange Bitter
1 cană de cuburi de gheata
1/4 ceasca cireșe
3/4 ceasca suc de portocale
2,5 grame Versa-Whip
1/2 grame gumă xantan
Incepe prin a face o spumă de portocale. Într-un bol mediu, combina suc de portocale, Versa-Whip, și gumă xantan. Utilizați un mixer pentru spumă.

Pentru a face cocktail, într-un shaker , se amestecă împreună Scotch, vermut, bitter, și gheață. Se strecoara intr-un pahar de cocktail de sticlă și se acopera cu cireșe și spumă de portocale.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.