Pentru toti si toate

13 mai 2014

Toata lumea se intreaba de ce baietii rai,atrag fetele cuminti

                                
   Baietii rai sunt periculosi,sigur pe ei intotdeauna,independenti si chiar greu de cucerit in unele situatii.In caz ca doresti sa schimbi comportamentul acestora,eforturile sunt in zadar deoarece lor le place sa traiasca in stilul lor de viata,un mod de viata diferit,iar cei din jur vor fi nevoiti sa se adapteze la un nou mod de viata.
            In viata de zi cu zi acesti baieti rai incalca multe reguli,uneori sunt inabordabili,nu se tem de nimic,traiasc viata la maxim asa cum o vad ei .. si..nu se implica emotional.Daca nu se implica emotional asta nu inseamna ca nu sunt pasionali..baietii rai au o tehnica de seductie infailibila si sunt recunoscuti pentru abilitatile lor de a cuceri si abandona fara scrupule.


Bijuterii-Inox.ro

            Aceasta alegere a fost,este si v-a exista intotdeauna deoarece tuturor ne place sa facem ceva nou,ceva opus noua.Cum spune si artistul Puya „ + ’’ cu „ - ” se atrag.Daca ambele sexe ar fi cuminti,presupun ca relatia va deveni una plictisitoare,monotona.
     De ce baietii rai vor fete cuminti? 
           Acesti baieti rai vor fete cuminti pentru a le fi alaturi atunci cand chiar au mare nevoie sa vorbeasca cu cineva si probabil sa li se ofere mai multa liniste,chiar sa ii mai si calmeze.
      De ce fetele cuminti vor baieti rai?
Yves Rocher           Un motiv pentru care aceste fete cuminti vor baieti rai  este chiar increderea in sine pe care o au acesti baieti.Exista posibilitatea ca fetele cuminti sa se alature de baietii rai si pentru gandul de a iesi din viata de anonimat pe care o traieste.Atunci cand fata este cuminte si este atrasa de un baiat mai rau ,se datoreaza faptului ca acea fata se simte mult mai in siguranta si chiar protejata langa el.
           Un renumit psihiatru explica acest fenoment: ”Baietii rai stimuleaza imaginatia”. Multe fete sunt interesate de cei care traiesc la extreme, mai ales ca persoanele obisnuite nici nu ar suporta gandul ca ar fi capabile de asa ceva.


CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
         

  Relatiile cu baietii rai,sunt extrem de pasionale dar acestea nu au aproape nici o sansa pentru viitor,deoarece atractia este ceva iar angajamentul este altceva.
           Pentru o relatie serioasa de obicei femeile vor face alegerea potrivita si isi vor cauta baieti pe care se pot baza,cu care se pot casatori,chiar sa isi intemeieze o familie.

Wild Fashion - Premium

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.