Pentru toti si toate

4 iun. 2014

Metode de albire a dintilor


Toata lumea isi doreste ca dintii sa fie albi,sa poata zambi larg..Pentru toate acestea trebuie sa ne ocupam de igiena orala,care este foarte importanta,dar si pretentioasa.Pentru a putea avea dintii sanatosi,albi si stralucitori trebuie sa folosim o pasta de dinti naturista,fara flour si sa nu uitam de vizitele la stomatolog.Mai jos sunt prezentate metode simple de albire a dintilor,acasa ! 
Bicarbonat de sodiu: Aproape toata lumea il are in bucatarie, iar pentru cine nu-l are, e ieftin si poate fi cumparat din orice market. Il puteti folosi in combinatie cu pasta de dinti sau il aplicat direct pe periuta de dinti. Face minuni, credeti-ma !
Zeama de lamaie: Folositi sucul proaspat stors al unei lamai si periati, dupa care clatiti. Datorita aciditatii sale, suul de lamaie albeste dintii si reduce tartrul.

Coaja de banana: Dupa ce mancam banana, coaja nu trebuie imediat aruncata. Folositi-o pentru albirea dintilor. Timp de un minut, frecati dintii cu interiorul cojii. Lasati sa actioneze 10 minute, dupa care clatiti.

Recomand sa folositi o pasta de dinti naturala fara flour pe baza de ulei 100%.Mall bio va pune la dispozitie produse naturale 100 % si chiar ieftine pot zice.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.