Pentru toti si toate

18 iun. 2014

Sfaturi si idei despre sex

         Toata lumea stie ca acest subiect ‘’sex’’’nu mai este unul tabu,ci a devenit un subiect obisnuit in zilele noastre si de aceea nu mai are nici un rost sa ne ascundem deoarece cred ca este un subiect discutat de majoritatea cuplurilor. Acest act sexual , pe langa placerea pe care o ofera putem spune ca aduce beneficii pentru corpul si chiar organismal uman.Va voi prezenta pe scurt aceste beneficii.In primul rand,sexul te mentine frumosa.Specialistii ne dezvaluie ca, sexul regulat, practicat de cel putin 3 ori pe saptamana,intinereste o persoana chiar si cu 10 ani.Prin acest act sexual, echilibrul hormonal este mentinut la cotele normale si reduce procesul de imbatranire.Actul sexual amelioreaza durerea si chiar te relaxeaza. In momentul in care actul dintre doi parteneri se termina cu un orgasm, nivelul de oxitocina, hormon intitulat si „hormonul dragostei”, creste de cinci ori si duce la eliberarea endorfinelor.
             Un alt beneficiu al actului sexului consta in reducerea stresului, imbunatateste chiar imaginea corpului. O partida amoroasa alaturi de iubitul tau te poate face sa visezi, uitand astfel de problemele intampinate din viata de zi cu zi. O femeie care se simte frumoasa si implinita este o femeie care se bucura de actul sexual si nu ii este jena sa recunoasca acest lucru.Conteaza foarte mult sa gandesti pozitiv si sa fii mandra de performanta ta sexuala, sa iti iubesti partenerul si sa iti apreciezi fiecare parte din corpul tau.
Elefant.ro - Premium
             Actul sexual este unul dintre cele mai frumoase exercitii care iti lucreaza corpul si te ajuta in lupta impotriva kilogramelor in plus. O singura partida arde intre 50 si 100 de calorii. Daca ai o viata sexuala activa, practicand acest exercitiu placut timp de trei ori pe saptamana, arzi pana la 7.500 de calorii pe an.Cu cat sexul este mai intens, cu atat mai multe calorii vei arde. Potrivit specialistilor, cantitatea de calorii pe care o persoana o pierde pentru atingerea orgasmului este echivalenta cu energia epuizata a 2 km de alergat.
              In afara de arderea caloriilor, activitatea intensa printre cearsafuri intareste musculatura, in special peretele pelvin. Frecventa actului sexual si schimbarea pozitiilor iti pot fi de mare ajutor pentru eliminarea celulitei sau definirea muschilor abdominali.
             Un alt motiv pentru care trebuie sa ai o viata sexuala activa il reprezinta reglarea menstruatiei,fiind destul de importanta. Daca actul sexual este practicat de mai multe ori pe saptamana, pe langa placere si relaxare, hormonii eliminati in timpul actului prezinta numeroase beneficii pentru femei: menstruatiile devin regulate, fluxul menstrual este tot mai mic si durerile menstruale sunt suportabile.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.