Pentru toti si toate

23 iun. 2014

Simplu...Facebook

Ne traim viata pe facebook. Dam add, punem statusuri, comentam, ne spunem durerile, ne vaicarim, ne iubim, ne desapartim, renuntam la fostul, ne impacam cu unul cu care am fost mai demult.Ne lingem ranile pe facebook, aratam ca ne este bine, aruncam cu statusuri. Daca suntem singuri si avem nevoie de atentie ne facem 20 de poze zilnic si le postam din ora in ora. In fata oglinzii, picioarele in nisip, mana noastra pe o cana cu cafea. Poze cu ce mancam, unde vrem sa mergem in vacanta. O tona de poze cu noi. Sexy, instagram, retus, photophop.Doar, doar ne vede un fraier si poate ne lumineaza ziua. “Sunt in clubul X cu Ioana, Vasile, Gogu, Nelu si ne distram”, “sunt singura dar nu sunt disponibila”, “nu meriti sa te iubesc”, “sunt prea buna pentru tine”. 
Ecco-Shoes.ro

        Tot felul de rahaturi. In weekend esti super prinsa, spui ca nu ai timp sa stai pe facebook dar esti tot timpul acolo. Arunci pozele din concediu in timp real, te bucuri cu noi de trairile tale. Big brother nene. 

  Daca te desparti de cineva bagi repede si pe facebook…s-a rupt lantul de iubire. 2-3 fete care te plac o sa apese LIKE la treaba asta…si like-uri nene. Like-uri ca X s-a despartit de Y. Lumea e bucuroasa. Mai nou vad ca e la moda si printre vedetele astea obosite sa isi povesteasca viata pe net. Asta e deja o mare mizerie. Va las pe voi sa comentati. 2400 de oameni au dat LIKE :))))

Teoria like-ului

        Am auzit mai multe variante in acest sens. Cred cu tarie ca unii barbati se folosesc de like ca sa isi exprime o dorinta sexuala in cazul unei poze postate de o femeie. La femei nu cred ca sta tocmai asa treaba. Ea da like la o melodie sau poza doar pentru ca ii place si atat. Am in lista niste barbati care impart like-uri la toate femeile. Sunt genul ala din reclama de la sprite…”fetele s-au prins ca esti disperat”.
Vola.ro


Lucruri amuzante pe facebook

         Exista persoane care scriu la meserie chestii care lor li se par amuzante. gen: lucrez la un ciorap sau sefa lu’ facebook. Apoi exista cei care anunta in fiecare vineri ca s-a terminat saptamana de munca. De parca nimeni nu stia treaba asta. “Feteloooooooooor e vineriiiiiii”. Tipa asta o sa anunte si duminica seara ca o sa vina ziua de luni si e naspa. A vazut cineva poze cu fulgere pe facebook in ultima perioada? Era retorica intrebarea. E valabila treaba si la “ninge”, “ploua iar”, “vine varaaaaaaaaa”.

Lucruri nasoale pe facebook

        Cei care scriu cu “q” in loc de “cu” si “k” in loc de “ca”. Este imposibil de citit asa ceva. Si mi se pare ca e mult mai greu de scris in halul asta. Cateodata unele cuvinte au mai multe litere in scrisul asta dubios decat normal. Va tzuc farmville si alte jocuri la care primesti invitatii. Niste mizerii. Nu joc, nu vreau oaie, nu vreau copaci. E ok asa.
         Imi place facebook si il consum cu prudenta. Incercati sa il consumati fix asa. Si incercati sa va bucurati mai tare de iesirile cu prietenii la un pahar de vin in oras..daca se poate fara sa stati cu telefonul in mana in timpul asta.
       
        Cica persoanele care au foarte multi prieteni pe Facebook sunt considerate a fi populare si fericite, insa, de fapt, sunt introvertite si manifesta un grad de bunastare mai scazut. Ma si gandeam la treaba asta: de ce sa ai mii de prieteni pe Facebook? La ce iti foloseste? Sa vada 5000 de oameni ca tu ai fost la Dubai in vacanta de vara? Chiar nu ii vad sensul. Mi se pare de bun simt sa ai in lista oameni cu care ai avut macar o data in viata de interactionat. Colegi de la birou, colegi de generala, liceu, facultate, niste vecini, amici, colegi de la fostul loc de munca, oameni cu care ai fost in diverse locuri, cu care ai schimbat o vorba..macar pe net.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.