Pentru toti si toate

31 mai 2014

Tenisi Converse All Star


      După cum stim cu totii , tenisii Converse All Star sunt unii dintre cei mai achizitionati în rândul tinerilor si nu numai.
      Converse este o companie americană producătoare de pantofi. A luat fiintă în 1908 în Malden, Massachusetts. Au devenit cunoscuti în lumea întreagă datorită pantofilor si ghetelor de tip "bascketi", foarte confortabili si rezistenti. De-a lungul timpului au scos numeroase colectii editie specială inspirate din lumea muzicii, a filmului sau a sportului.Tenisii s-au răspândit rapid începând cu anii 2000, promovati de mass media si de tinerii care au adoptat modelul. Pentru o parte dintre cei care îi poartă, tenisii au devenit sinonimi cu ’’ a fi cool si la moda’’.
             Tenisii Converse All Star te pot scoate din unele situatii neplăcute, mai ales atunci cand nu ai suficient timp si chiar atunci cand esti neinspirat in alegerea unei tinute.Acestia au devenit o parte importanta din moda .Comozi, nonconformisti, simpatici si plini de orginalitate, tenisii Converse All Star au facut, si inca mai fac, istorie. 
             Anul acesta, 2014,  sunt mai indragiti ca oricand, mai ales pentru ca se dovedesc a fi o investitie de succes in orice garderoba: ii poti purta atat in sezonul cald cat si in cel rece, pot fi asortati atat in tinute sport cat si in tinute casual-chic, poti alege modelul care se potriveste perfect cu personalitatea si garderoba ta.
             Anul acesta Converse cucereste si lumea pantofilor sport prin insertiile de leopard ce ofera o versatilitate iesita din comun a tenisilor, fiind usor de asortat atat in tinute sport, casual dar si in tinute casual-chic mai excentrice. 



                                          Clasicii nemuritori 
            Acesti tenisi clasici nemuritori, sunt acei tenisi simpli, din panza de la Converse care si in acest an pot face parte din garderoba ta fara nici o problema,acestia fiind si anul acesta in trend.Acest tenis clasic se poarta mai mult ca oricand si la noi in tara,fie modelul simplu pe care il stie toata lumea(cel cu talpa de cauciuc alba si panza neagra) neschimbat, care a facut istorie, fie va puteti orienta spre combinatiile originale de culori vii.
            Culorile vii precum portocaliu, albastru, roz, verde, rosu, mov, galben si orice alte culori nascute din ele sunt parte din tendinte. Nuantele aprinse sunt laitmotivul acestui sezon.



                                          Tenisii Gheata 

            Tenisii gheata de la Converse pot fi incadrati si ei la tenisii clasici. Acestia au aparut in acelasi timp cu cei simpli si nu si-au pierdut deloc din farmec. Tenisii gheata pot fi purtabili in orice anotimp,pentru modelul de iarna gasiti chiar si modele imblanite, sunt la fel de confortabili si la fel de usor de asortat.Pentru anotimpul de vara,daca purtati acest tip de tenis,va recomand sa optati pe varianta cu nuante aprinse,culori calde.




                                            Tenisii cu tinte

           Acesti tenisi cu tinte reprezinta un nou trend in moda.Acest trend fiind inaugurat de catre vedetele de la hollywood. Tenisii cu tinte au aparut initial intr-un numar destul de mic la inceput,iar mai tarziu au avut un succes rasunator printre vedetele din intreaga lume.Aceste modele de tenisi pot fi purtati chiar si impreuna cu alte elemente vestimentare cu tinte din garderoba dumneavoastra.




         Sfaturi si idei despre purtarea tenisilor Converse :










Magazinul www.originals.ro va ofera tenisi Converse originali



Originals.ro

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.