Pentru toti si toate

20 nov. 2014

WoW ! Uite ce beneficii au reprezentantii Avon !

Avon
Avon


  Avon este unul dintre cele mai cunoscute și mai iubite branduri de cosmetice de la noi. Acum 16 ani am promis să luptăm impotriva ridurilor, iar in 2002, prin Campania pentru Sanatatea Sanilor, impotriva cancerului la san. Cred că nu există femeie care să nu cunoască cel puțin un reprezentant Avon, sau care să nu fi comandat/primit un produs de îngrijire de la ei. Prețurile au fost dintotdeauna accesibile, așa că Avon a devenit rapid o companie populară printre femeile din România.
Deși ne-au obișnuit cu ofertele lor extraordinare, iată că acum, cu ocazia Black Friday, Avon îți oferă reduceri mai mari decât te-ai așteptat. În magazinul online vei descoperi promoții și reduceri de până la 70%. Ai la dispoziție o gamă variată de cosmeticede la produse pentru îngrijirea tenului, până la produse pentru corp și păr. De asemenea, la Avon poți găsi bijuterii și multe alte accesorii. În această perioadă poți cumpăra cadouri pentru cei dragi, deoarece ai la dispoziție o ofertă variată de produse speciale pentru sezonul sărbătorilor de iarnă.

AvonAvon


Reprezentantii Avon au urmatoarele beneficii: 
- pot castiga o excursie la Paris, daca se inscriu ca Reprezentanti in perioada 10 iulie - 01 octombrie 2014 si plaseaza o comanda in valoare de 150 RON.
- Inscrierea se face rapid, online, completand formularul online: aici
- Primesc cadouri in fiecare luna si pana la 40% discount
- Coletele cu frumusete se livreaza oriunde intre 24 și 72 ore
- Plaseaza comanda online, iar factura se poti achita cu orice tip de card
- Avon le ofera gratuit posibilitatea deschiderii propriului magazin online pe www.avon.ro
- 18 zile la dispozitie sa plateasca factura
- sursa de venit bazata pe vanzarea unor produse care sunt foarte cunoscute
- Produsele Avon sunt usor de vandut pentru ca beneficiaza permanent de sustinete media si asociere cu vedete locale si internationale
- socializare si cariera
- acces la traininguri de vanzari, de perfectionare in munca, oferite de Avon
- acces la evenimente organizate de Avon


AvonAvon

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.