Pentru toti si toate

24 nov. 2014

Indragosteste-te de o femeie nu pentru ca e frumoasa!

De câte ori pe zi un bărbat spune unei femei că este frumoasă? De câte ori, atunci când o face, se gândeşte nu la picioare dezgolite şi decolteu graţios ce i se arată în faţă? Răspund: depinde.
Bărbaţii, fireşte, iubesc cu ochii. Unii şi cu gândul. Unii şi cu inima. Dincolo de sentimentul că o bucată de carne poate fi apreciată, contează ce găseşti la o femeie şi nu găseşti la celelalte. Până şi frumuseţea unei femei vine şi pleacă. Dacă o iubeşti pentru că e frumoasă, atunci când va începe tot mai des să acopere cu creme ridurile de pe faţă şi să poarte blugi în loc de rochii, o vei iubi la fel de mult? Vei fi gata să simţi lângă tine acelaşi miros, să ai lângă aceiaşi ochi, să strângi aceeaşi mână? Îndrăgosteşte-te de o femeie găsind o mie şi una de mărunţişuri ce-ţi devin dragi, pe care nu le-ai putea descifra prin expresii de genul: ce sexy, ce fain, ce forme. Lucruri pe care le crezi speciale, stranii sau simple, dar pe care ai vrea să le descoperi repetat pe chipul, pe corpul şi în sufletul ei. Îndrăgosteşte-te de cum îşi pune capul pe umărul tău, de cum repetă de două ori acelaşi cuvânt sau cum te cicăleşte spunându-ţi într-un fel anume.
Kurtmann
Atunci când te trezeşti dimineaţa şi găseşti lângă tine o femeie goală, complet nemachiată, cu părul nearanjat şi care îţi spune cu un aer pe jumătate somnoros: neaţa…atunci te vei mai gândi la picioare şi decolteu? Te vei simţi atras de corpul detaşat de 90-60-90, de buricul parcă straniu şi nimic nu îţi va părea ieşit din comun. Nu pentru că te-ai deprins, ci pentru că e corpul şi buricul ei. Pentru că găseşti special felul cum îşi arcuieşte buzele sau cum îşi dă sfios părul după ureche. Pentru că frumuseţea o traduci deja nu într-un limbaj al ochilor, ci al lucrurilor mărunte. Pentru că ai vrea să o vezi mai curând purtând dimineaţa cămaşa ta decât o haină ce-i arată formele.
Îndrăgosteşte-te de o femeie nu pentru că e frumoasă. Îndrăgosteşte-te de zâmbetul ei naiv, de părul nearanjat, de aluniţa de pe spate şi pistruii de pe obraz. Dacă laşi deoparte aparenţe şi naivităţi masculine, înţelegi că aceasta e adevărata frumuseţe, frumuseţea de care nu îţi este teamă că o vei pierde şi pentru care ai da tot să o găseşti la bătrâneţe pe imaginea femeii iubite.
Bijuterii-Inox.ro
Bărbaţii întotdeauna au căutat în femei doza de frumuseţe pentru prezent şi inspiraţie pentru ziua de mâine. Bărbaţii adevăraţi caută în femei chipul lângă care să se trezească dimineaţa şi pe care să-l vrea indiferent de timp şi pofte. Ei vor şti că o femeie este frumoasă pentru ceea ce este atunci când nu vor mai trebui să folosească cuvinte. Îndrăgosteşte-te fără a ţine cont de forme, păreri şi doze de caracter. Atunci vei iubi total, sincer şi probabil pe cea mai frumoasă femeie!
    Avon

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.