Pentru toti si toate

15 dec. 2014

Afla ce iti prezice zodiacul european in anul 2015


Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Datorita conjuncturii astrologice veti avea avea multe suprize placute de la prieteni si cunostinte. Dragoste: Apar cunostinte noi in plan afectiv si relatii de prietenie. De asemenea veti fi astrasi mai mult decat oricand de ocultism si de lucruri secrete.
Aveti un an bun in plan afectiv dar veti fi afectati de diverse barfe si vorbe pe care le veti auzi. Daca sunteti singuri veti gasi o persoana potrivita pentru dumneavoastra - aceasta va va fascina.
Bani: In plan financiar se intrevad oscilatii mari: cand aveti bani îi cheltuiti pe nimicuri iar cand nu aveti bani sunteti deprimati. Un an mediu din acest punct de vedere.
In plan profesional mici dispute datorate caracterului dumneavoastra impulsiv si ranchiunos.
Sanatate: Cu sanatatea veti sta foarte bine si nu veti avea probleme deosebite.
Sfat: Berbecilor li se recomanda mult ametist (cristale mov), haine in culori vii, calatorii in orase mari!
Taur (21 aprilie - 20 mai)
In plan financiar, in primul trimestru al acestui an, nu veti sta prea grozav. Va recomandam sa nu va descurajati si sa faceti economii. Succes in speculatii financiare. In plan profesional vor interveni schimbari, apar decizii de ocuparea unei functii/pozitii mai bune.
Dragoste: In plan sentimental situatia ramane stabila. Calatorii cu partenerul de viata in scop de agrement sau invitatii diverse.
Pentru cei singuri: in a doua jumatet a anului veti fi atrasi in mod irezistibil de o persoana de sex opus.
Sanatate: In planul sanatatii atentie la excesele de orice natura. Va recomandam sa evitati bauturile reci si inghetata. Protejati-va gatul si rinichii.
Atentie la accidente in bucatarie.
Sfat: Cristalul norocos este safirul si acvamarinul; ziua propice actiunii este vineri, iar culoarea care va ajuta este albastru. Calatoriti in locuri linistite, unde va veti regasi!
Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Astrele va incurca multe planuri si va da batai de cap deosebite in acest an. Dragoste: In plan sentimental aveti sanse sa va indragostiti de o persoana la un drum scurt.
Sunteti dominati in acest plan de confuzii si incertitudini insa din martie, daca va veti asculta inima, veti avea un an plin de pasiune si surprize placute.
Bani: In plan financiar veti fi in continuare o persoana generoasa si altruista. Aveti sanse deosebite de castig, reabilitandu-va spectaculos bugetul.
In plan profesional veti avea un an foarte bun deoarece astrele va vor da inspiratie si initiative bune.
Lasati capriciile si incapatanarea deoparte si veti fi foarte multumiti in final.
Sanatate: In planul sanatatii pot sa apara probleme cu gatul sau cu picioarele. Daca sunteti optimisti veti trece mai usor peste aceste mici probleme inevitabile.
Sfat: Purtati cristale verzi in acest an, si mai ales smarald; actionati in ziua de miercuri, pentru un plus de noroc, si purtati culori argintii, atunci cand aveti de intreprins ceva important.
Rac (21 iunie - 20 iulie)
Dragoste In acest an apar schimbari neasteptate pe toate planurile, dar mai ales in cel sentimental. Pentru persoanele singure, vor avea o viata conjugala independenta sau realizarea brusca a unui mariaj. Va veti bucura de protectia divina, bunatate, generozitate.
Bani: Luna august va va aduce multi bani in prima parte si pierderi in a doua jumatate a lunii. Pierdeti niste bani dati la un prieten.
Dupa 20 octombrie ocoliti speculatiile caci norocul nu este de partea dumneavoastra.
In plan profesional se intrevad probleme cu un imprumut pentru afacerea dumneavoastra. Tensiuni cu sefii pentru bani. Sanse mari daca sunteti prudenti si discreti.
Sanatate: Sanatatea nu va da batai de cap, deoarece sunteti protejati de astre.
Sfat: Purtati mult argint cu malachit, pentru a avea parte de mult noroc in plan financiar! Imbracati-va in culori pastel, care sa va defineasca sensibilitatea! Calatoriti in destinatii aflate in preajma unei ape!
Leu (21 iulie - 20 august)
Un an mediu si oarecum linistit in multe planuri ale existentei. Dragoste: In plan sentimental cea mai mare putere de seductie o veti axercita la serviciu printre persoanele de sex opus. In rest liniste pana in august, cand veti deveni foarte posesivi si gelosi.
Bani: In plan financiar norocul este de partea dumneavoastra si veti avea realizari remarcabile pe tot parcursul anului.
In plan profesional veti avea cateva realizari in iulie si posibila o promovare in noiembrie - oricum un an bun.
Sanatate: In planul sanatatii este posibil sa aveti ceva probleme - chiar internari in spital.
In cursul acestui an vizitati un prieten sau o persoana din familia dumneavoastra la spital. Problemele de sanatate datorate exceselor alimentare sau a unor boli netratate la timp pot sa va dea ceva batai de cap.
Sfat: Purtati cristale precum rubinul si citrinul! Actionati in zile pare! Imbracati-va in culori de lavanda si calatoriti in zone cu deschidere mare!
Fecioara (21 august - 20 septembrie)
Dragoste: Astrele va vor influenta relatiile cu familia si prietenii. Deci se intrevede o implicare a familiei in afacerile dumneavoastra. In plan profesional va va fi stimulata imaginatia si energia creativa. Se intrevad schimbari majore dar ar fi bine sa nu va grabiti. Prietenia cu ceilalti va actiona ca o forta generatoare de expansiune si putere pentru dumneavoastra.
In plan sentimental veti fi mai putin exigenti cu persoana iubita. Va veti intalni in noiembrie cu o fosta iubire - si de aici tensiuni cu actuala iubire. Surprize si cadouri.
Bani: In plan financiar apar castiguri noi din activitati extraprofesionale.
Dupa data de 12 august va sunt avantajate asocierile si colaborarile. Posibile donatii sau mosteniri.
Sanatate: In planul sanatatii stati foarte bine, deoarece aveti multa energie si putere de munca.
Sfat: Cristalul care va aduce noroc in acest an este sardonixul si jaspul. Ziua favorabila actiunii este miercuri si culoarea hainelor care va scoate in evidenta sunt gri si maro. Calatoriti in orase mici, unde sa va simtiti ca acasa!
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)
Balanta nu-si gaseste echilibrul daca este singura sau daca nu are un partener de afaceri cu care sa-si imparta bucuriile-tristetile. Bani: In plan financiar aveti un an foarte bun in care va veti spori veniturile. Atentie la speculatii si la loviturile sub centura din partea partenerilor de afaceri.
Dragoste: In plan sentimental astrele va vor aduce multa pasiune, dragoste si o noua cucerire la orizont.
In plan profesional realizari in februarie si posibile pierderi in martie datorate colaboratorilor.
An favorabil calatoriilor in tara dar mai ales in afara tarii.
Sanatate: Planul sanatatii va fi afectat de excesele pe care le veti face (alcool, tutun, sex), deci evitati-le!
Multa energie fizica si protectie deosebita - acestea insa ar trebui sa va faca mai prudenti cu sanatatea dumneavoastra.
Sfat: Purtati cristale precum crisocolul si crisoprazul, pentru a avea noroc absolut; haine in culorile pastel-albastru. Ziua in care ar fi bine sa actionati este luni. Calatoriti in zone cu actiune maxima, unde au loc concerte si spectacole.
Scorpion (21 octombrie - 20 noiembrie)
In acest an veti avea o deschidere deosebita catre idei noi si veti fi mai relaxati in plan profesional. Bani: Va reusesc aproape toate proiectele financiare - insa acordati o atentie deosebita tuturor actelor oficiale. Evitati imprumuturile de orice natura.
Astrele va vor face mai rezistenti si optimisti si va vor aduce sanse norocoase in drumurile dumneavoastra.
De asemenea va sunt deosebit de favorabile contactele cu strainatatea si calatoriile.
Dragoste: Astrele va vor apropia foarte mult de familia dumneavoastra si de rude. Ajutor financiar din partea parintilor pentru achizitionarea unei locuinte.
Este posibil sa aveti scurte perioade in care veti fi impulsivi si agitati, riscand conflicte cu cei din jur.
Tensiuni majore in dragoste si in plan profesional nu se intrevad in acest an.
Sanatate: In planul sanatatii sensibilitate deosebita a gatului - atentie la bolile de sezon.
Sfat: Cristalul care va poarta noroc este jaspul rosu si topazul imperial. Ziua cu maxim de potential este marti. Hainele care va scot in evidenta sunt mov si rosu inchis, iar calatoriile va sunt recomandate in zonele unde este si apa.
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)
Bani: In acest an vor fi foarte importante asocierile si banii, carora le veti acorda multa atentie. Trebuie sa depuneti eforturi pentru a va linisti partenerul de viata cu care ati fost posesivi, gelosi si neglijenti in ultimul timp. Va sunt benefice asocierile in plan profesional si veti primi mosteniri, sponsorizari, foarte multi bani.
Contacte benefice cu strainatatea in plan sentimental si profesional.
Dragoste: Daca veti comunica mai mult cu persoana iubita va este garantata linistea in acest plan. La inceput de an intarzieri si piedici dar in august totul va merge din plin.
Sanatate: Din martie este posibil sa aveti batai de cap in planul sanatatii (migrene, infectii)
Sfaturi: Cristalele care va poarta noroc sunt turcoazul si sodalitul. Ziua favorabila actiunii este joia; culoarea care va ajuta este verde. Va sunt recomandate calatoriile in afara tarii, in spatii deschise si ample.
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)
Sanatate: Pentru dumenavoastra nu este un an foarte bun deoarece se intrevad probleme in planul sanatatii. Este posibil ca Luna Neagra sa va va creeze probleme cu familia si cu cei apropiati.
Bani: In partea a doua a acestui an va redresati financiar spectaculos datorita unei mosteniri sau a unui castig neasteptat dintr-o sursa la care acum nu va ganditi.
Veti avea foarte multi dusmani in acest an si va este recomandata prudenta.
Anul acesta veti lua decizii in ceea ce priveste locuinta dumneavoastra.
Tensiuni cu copii datorate exigentei si a autoritatii excesive.
Dragoste: Daca sunteti singuri, anul acesta va veti cunoaste sufletul pereche.
Sfat: Cristalul norocos este onixul si chihlimbarul. Ziua favorabila actiunii este sambata. Culorile care va ajuta sunt galben si negru. Locurile care va sunt recomandate in acest an sunt cele retrase si linistite, unde va linistiti.
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)
Veti avea un an bun si calm in toate planurile. Sunt favorizate investitiile in ascensiunea profesionala. Dragoste: In plan sentimental veti avea sanse deosebite de a cuceri o persoana noua sau de stabilitate deosebita pentru casatoriti.
Veti cunoaste o persoana de sex opus care va va cucerii - pasiune puternica.
Bani: In plan financiar si profesional beneficiati de fler si intuitie care va vor ajuta foarte mult.
Castiguri exceptionale din activitati extraprofesionale. Sunt favorizate investitiile imobiliare.
Nu trisati, nu fiti neloiali, caci veti fi aspru pedepsiti.
Sanatate: Nu sunt probleme majore de sanatate si gasiti remedii pentru cele vechi.
Sfat: Cristalul norocos este granatul. Ziua favorabila va este miercuri. Culorile hainelor care va scot in evidenta sunt albastru si verde. Va sunt recomandate calatoriile in orasele aglomerate.
Pesti (21 februarie - 20 martie)
Un an bun si linistit in care veti recupera multe pierderi din anul anterior. Bani: Luna Neagra va va crea multe crize de personalitate, schimbari bruste de temperament si atitudine, inclinare catre vicii si ispite.
Mici probleme financiare in a doua parte a anulu.
Dragoste: In viata sentimentala este liniste si echilibru, in prima parte a anului iar in a doua parte apar realizari pe plan profesional.
Se intrevad schimbari mari in plan profesional, avansari mutari, calatorii in strainatate.
Pentru celibatari se intrevede o intalnire importanta si chiar casatorie pana in august.
Daca aveti copii veti trece prin multe incercari, va trebui sa va asumati responsabilitati fata de ei - lasatii sa-si dezvolte personalitatea, evitati certurile.
Sanatate: Sanatatea va este protejata, neaparand probleme majore.
Sfat: Piatra recomandata in 2015 este rubinul, safirul sau smaraldul, pietre nobile, cu vibratii maxime. Ziua favorabila actiunii va este duminica. Culorile care va ajuta sunt galben si orange. Locurile prielnice sunt cele exotice.
Sursa: aici

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.