Pentru toti si toate

11 dec. 2014

Ineptii ale barbatilor

1. Toate-s la fel
E pe dracu’ ?!?! Daca zic ele ” Toti sunt niste animale mancatoare de tarate si tavalite prin namol ( ca sa nu zic “porci”)”, se urla ca din gura de sarpe : Blasfemie! Cine te-a pus taraturo sa-i incerci pe toti?! si se lasa si cu pumni in gura. Daca zic ei, pai asa e taticu!
Prin urmare, daca masculii feroce isi irosesc zilele invartindu-se prin cercuri dubioase de femei schimbatoare de barbati ca de sosete ( si se invart pentru ca asta e fix tipu’ de femeie care le trezeste interesu’ ) sau aleg sa stea langa cretinoide obsedate de control care-si pierd timpul pretios scormonind prin telefoane, e-mailuri si buzunare, de parca singurul lor scop e sa gaseasca ceva care sa le produca suferinta si sa porneasca un scandal…inseamna ca toate sunt la fel.
Eh, ia incercati voi, dragi barbati, sa schimbati macazul si sa mergeti in alta directie, sa cunoasteti tipuri diferite de femei si eu va garantez ca NU suferim toate de sindromul Sherlock Holmes, nu toate umblam cu o lesa in geanta asteptand sa pice unu’. Stim ca sunteti incapabili de monogamie, stim ca atata puteti si cateodata va si lasam. Instincul matern pe care il avem ne face sa abordam imbecilitatile si marsaviile voastre intr-un mod calm, pornind de la principiul celor doua capete cu un singur creier.
Deci, cum ma-nchin cu multumire si cu stanga si cu dreapta ca NU toti barbatii sunt la fel, si nici noi nu suntem toate la fel. Da, sunt femei inteligente care nu v-asteapta ascunse dupa usa ca sa va dea cu tigaia-n cap.

Libris.ro2. Pentru ca sunt barbat
Ok, am stabilit ca uneori barbatii o iau pe aratura pentru ca sunt barbati si au anumite chestii care ii mai impiedica sa gandeasca straight si…cateodata…mai ales cand creierul este afectat de o supradoza de alcool se odihneste…sunt ghidati de insticte animalice. Intelegem. DAR nu exagerati, invocand barbatia pentru orice cacat. Nu merge cu toate.
Faci ceva pentru ca ... Si punctele de suspensie trebuie inlocuite cu un motiv….” Pentru ca sunt barbat” suna cumva ca treaba aia a americanilor ” Because of reason”. Nu stii de ce, nu vrei sa spui de ce si arunci o ineptie, pe care femeile o privesc… fiecare cum poate sa zicem.
De exemplu nescolitele care refuza sau le e prea lene sa gandeasca, o aud o data, de doua ori si le intra bine-n cap. Si asa incep s-o ia de buna… Vai si-amar! Dar ce bine e pentru voi, dat fiind faptul ca de fiecare data cand o sa va argumentati actiunile cu ” Pentru ca sunt barbat”, ZBANG! creierul lor pus la naftalina le transmite un singur semnal, spunandu-le ca “Da, asa e, saracu’! ” si PUF! le inchideti gura amaratelor.

Atentie insa, daca nu sunteti d-aia de mai sus, care umbla cu ” toate-s la fel”, s-ar putea sa v-o luati in freza…Nu v-ati fi asteptat ca o simpla balarie de genu’ asta sa fie folosita impotriva voastra, nu? Normal ca nu, avand in vedere ca nu stiati ca exista femei inteligente. O femeie inteligenta aude ” Pentru ca sunt barbat” o data, de doua ori…nu crede, dar ii intra bine in cap si iti da impresia ca scapi; si DA o sa scapi din majoritatea cacaturilor pe care le faci DAR…nu te bucura pentru ca apare antiteza: vei fi urmarit constant de ” Pentru ca sunt femeie”…Joac-o p-asta!
Vodafone
3. O iubesc da’ nu-i arat
Bravo! Felicitari! Nu-i arata, ca sigur se gaseste unu’ care sa-i arate. Nu fi tampit! Nu zice nimeni sa scoti limba de-un cot si sa dai din coada ca un caine in calduri care raspunde la comenzi de parca a fost dresat la cel mai al dracu’ centru.
Femeile ( cel putin femeile inteligente pe care le cunosc) vor barbati langa ele, nu lingai care imprastie cu sentimente coplesitoare si care se tavalesc in lacrimi cand se uita la Tanar si Nelinistit. NU! Dar, daca nu-i arati nimic, atunci ea ce sa inteleaga…Are nevoie de putina atentie…” Pentru ca…e femeie”..nu????
Deci, fii barbat…fii stalpu’la casa…DAR nu te mai speria cand cineva iti trezeste altceva decat ti-a fost trezit pana acum. E OK…chiar daca ” esti barbat”.

     Vodafone

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.