Pentru toti si toate

18 dec. 2014

Sfaturi despre accesorii



             Uneori, accesoriile sunt mai importante decat hainele. Accesoriile sunt antidotul pentru lehamite, poate chiar mai bun decat o umbra de ruj rosu. Sau incalta niste pantofi cu toc cui, rosii si sexy, si spune-mi ca nu e asa. Niciodata nu lasa accesoriile in plan secund. Impreuna cu un zambet frumos, ele pot crea sau distruge o imagine. Si mereu vorbesc despre stilul tau.

In functie de dispozitie

             Accesoriile pot spune multe despre dispozitia ta. Poate ca ochii sunt oglinda sufletului, dar bijuteriile, pantofii, cureaua si poseta arata unde suntem-sau unde am vrea sa fim.
Alege un inel de cocktail orbitor sau pune-ti o pereche de cercei sclipitori exagerat de mari, si puterile transformatoare vor fi de netagaduit. Se poate sa fii imbracata cu blugii tai favoriti si slapi, dar odata ce pui o curea frumoasa esti mult mai aproape de a arata fabulos. Asta, deoarece, mai mult decat hainele, accesoriile iti permit sa fii la moda.
             Nimic nu e amuzant, interesant sau elegant, daca e subtil. Nu trebuie sa-ti fie frica de elementele care te exprima. Adauga o brosa sclipitoare in talie sau o pereche de pantofi rosii cu niste curele si tocuri inalte, plus o imagine de vanilie, si indata vei auzi wow.
             Asadar, cand creezi o imagine, este esential sa incorporezi un accesoriu sau doua. Ba chiar poti obtine o excentricitate prin amestecul inedit al lucrurilor dragi pe care le porti. Treci de la timid la indraznet prin schimbarea pantofilor josi cu unii cu tocuri. Ia si o poseta mare pentru un efect mai puternic.
             Ce este grozav la cele mai multe accesorii e ca nu par demodate, cum se poate intampla cu hainele, dupa o vreme. Poti purta acelasi colier sau aceeasi curea an dupa an, fara asemenea probleme. Cand vine vorba de genti,e de preferat sa alegi ceva clasic, si nu o imitatie de moment.                    Daca e nevoie, cumpara o piesa la moda, bucura-te de ea indiferent de cat timp va fi la moda, apoi pune-o deoparte pentru mai tarziu. O piesa cu adevarat importanta in stare buna poate vedea din nou lumina zilei iar nostalgia pentru ea te va face sa pari o cunoscatoare in ale modei, pentru ca ai pastrat-o.
             Insa, si cand vine vorba de accesorii, trebuie sa rezisti tentatiei de a axagera. Trebuie sa stii cand sa spui nu. In cele mai multe cazuri, un singur inel urias de cocktail e suficient. Nu asorta cerceii lungi, exagerat de mari, cu un colier la baza gatului. Daca vrei sa porti un colier cu niste cercei uriasi alege ceva ce iti atarna pe piept sau e chiar mai lung. Daca vrei un colier la baza gatului, niste cercei rotunzi, subtiri pana la linia parului, se potrivesc, sau si mai bine, unii mici care nu atrana. Si daca tot alegi un astfel de colier, evita o curea care se incheie la mijlocul taliei. Astfel, pur si simplu, sunt prea multe stransori pe un singur corp. Desigur, orice regula e creata pentru a fi incalcata. Dar nu uita sa fii sincera cu tine cand te uiti in oglinda. Daca semeni cu un pom de Craciun cu prea multe ornamente, renunta la ceva.

Stilul e legat mai mult de ochiul tau decat de contul din banca. 

            Cu o doza buna de indrazneala, un lucru ieftin poate arata de parca ar valora de 10 ori mai mult. Poti obtine o imagine buna, fara a arunca o gramada de bani. Mai ales cand vine vorba despre ceva la moda, simularea calitatii e permisa. Exista multe imitatii perfecte ale unor bijuterii, obiecte lucioase de zirconiu, cristale Swarowski si aur fals care seamana foarte bine cu cele reale. Exista o gramada de surse de zorzoane ieftine, magazine vintage, targuri, etc.

Pune in evidenta talia

            Niciodata nu o sa-ti doresti sa arati de parca hainele te-ar inghiti. Cureaua transforma o tinuta comuna sau simpla intr-una fabuloasa. Curelele ofera o silueta care va fi remarcata, indiferent cat de plinuta pari. Nu trebuie sa te temi sa-ti accentuezi talia. Pe talie, cureaua scoate in evidenta curbele feminine, pe coapse, o atitudine tinereasca. O curea subtire la niste pantaloni de stofa este indiscutabil, foarte sic.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.