Pentru toti si toate

22 ian. 2015

Cand un barbat isi numeste femeia soare, ea lumineaza


S-ar întreba unii ce-i trebuie unei femei pentru fericire? Un bărbat bogat ar spune că mașină și-o casă mare. Un sufletist ar spune că înțelegere și ascultare. Un îndrăgostit ar răspunde că iubire și multe multe săruturi. Un familist ar fi ferm convins că mulți copii și-o familie unită. Un amant ar fi sigur că o noapte fierbinte și pasională…sau mai multe. Femeia i-ar privi pe toți și ar întreba unde-s ei…într-un singur bărbat? Sau invers, ar spune că fericirea e bărbatul care știe ce să spună și ce să facă.

Până la urmă, o femeie nu gonește după cea mai frumoasă casă sau cel mai bun sex. Să fim serioși, nu toți bărbații sunt milionari sau Don Juani, cum nici toate femeile nu sunt de pus la icoană. Ceea ce contează este felul în care bărbatul, omul pe care ea l-a ales să-i fie jumătate și prieten, o vede pea ea. Ce atitudine are. Și vorbesc despre relațiile sănătoase, în care ambii știu cât de mult contează înțelegerea și dragostea, nu despre îmbrățișări și săruturi și atât. Felul în care un bărbat își tratează femeia de alături se reflectă asupra a tot ce înseamnă o femeie într-o relație. Vrei o femeie caldă, înțelegătoare, atentă și care să te susțină? Fii tu atent și grijuliu, adu-i liniște și împlinire în viața ei, fă-o fericită. O femeie fericită nu poate să aducă decât fericire…pentru doi.

Vrei o femeie care să îți îndeplinească cele mai ascunse dorințe? Cunoaște și tu dorințele ei. Vrei o femeie puternică, care să nu fugă după prima ceartă? Fii și tu un bărbat puternic, capabil să mențină ceea ce construiți zi de zi. Tratează-ți femeia exact cum ai vrea tu să fii tratat și mai mult ca atât. Fii tu primul care o surprinde, primul care o invită undeva, primul care face gesturi, primul care îi spune dimineața cât de frumoasă este. Până la urmă, tu ești bărbat. Vei vedea câtă dragoste și grijă vei primi în schimb. Nu căuta dragoste în reproșuri și fericire în indiferență. Caut-o în reciprocitate, în echilibru: din asta iese și casă frumoasă și sex bun (pardon, dragoste) și înțelegere.

Când un bărbat își numește femeia soare, ea luminează. Când îi spune iubito, ea iubește. Când îi spune draga mea, ea răspunde cu dragoste. Iar când un bărbat tace, femeia devine indiferentă. Femeile sunt reciproce până la imposibil.

Sursa:aici

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.