Pentru toti si toate

20 ian. 2015

Cele mai zgarcite zodii


Taur
Primul semn zodiacal al fiecărui element se preocupă de problemele acelui element la nivel primar, ceea ce înseamnă că Taurul se centrează pe stabilitate, probleme de securitate şi aspecte materiale. Pentru aceşti nativi este esenţial să-şi asigure acele lucruri care îi vor ajuta să-şi contureze o viaţă stabilă: un loc de muncă bun, o casă, economii la bancă . Atunci când liniştea lui familială, slujba sau orice alt lucru care ţine de stabilitatea să se află în pericol, Taurul este foarte tulburat.
Tocmai de aceea îi place să aleagă mereu cărările bătute, pentru a fi sigur că nu va risca să-şi strice liniştea atât de mult râvnită. În ceea ce-l priveşte, dragostea sa pentru bani nu este un lucru pe care îl ascunde, ci apreciază că banul este calea prin care se poate bucura de viaţă şi de a-şi asigura tot ceea ce este necesar pentru a duce o viaţă confortabilă, îndestulată, caracterizare care îl include printre cele mai zgârcite zodii.
Fecioara
Ţinând cont de faptul că sunt semne de pământ, nativii din Fecioară se axează pe realitatea materială, foarte practică a vieţii. Fecioarele, spre deosebire de Tauri, au nevoie să-şi câştige prin forţe proprii banii, să simtă că au contribut din plin la ceea ce au dobândit.
Mulţumirea lor vine din lucrul bine făcut, eficient, şi chiar dacă sunt ambiţioase, nu caută gloria şi recunoaşterea celor din jur, conştiente fiind că poţi avea o perspectivă mai clară, care te poate ajuta să-ţi atingi mai repede scopurile, atunci când nu te afli în luminile rampei. Fecioara este semnul care se îngrijorează ori de câte ori lucrurile nu se înderapă spre deznodământul pe care îl consideră benefic, puterea sa de analiză şi de observaţie, dar şi simţul critic fiind calităţi care o ajută să pună ordine în haos.
Kurtmann
În acelaşi timp, Fecioara nu depăşeşte limite şi nu se forţează nici când vine vorba de muncă, de relaţii şi de viaţă în general, iar acest lucru se întâmplă pentru care nu are aşteptări fanteziste, ceea ce o ajută să atingă gradul acela de fericire personal la care tânjim mulţi.
Capricorn
Un alt nativ care se numără printre cele mai zgârcite zodii este Capricornul, care se bizuie în mare măsură pe propriile forţe pentru a dobândi ceea ce doreşte, fiind cel mai descurcăreţ semn al zodiacului. Sunt oameni care admiră acele persoane care se realizează prin propriile puteri, tocmai de aceea nefiind genul de oameni care aşteaptă să le pice nororcul în poală, ci luptă să-şi construiască oportunităţi şi şanse.
leonardo.com.ro
De asemenea, Capricornul este ambiţios, isteţ, gândeşte strategic, mereu peregătit cu un plan pentru a-şi potenţa şansele de succes. Niciodată mulţumit de ceea ce reuşeşte să izbândească, Capricornul vrea mereu mai bine şi mai mult, ceea ce-l face aproape la fel de perfecţionist că Fecioară, adesea fiind caracterizat ca autoritar, rigid, distant etc. Se simt nedreptăţiţi dacă munca nu le este recunoscută şi pot deveni invidioşi pe cei care au succes chiar dacă nu depun la fel de mult efort ca ei.
Pun preţ pe idei care dau rezultate, iar adesea au tendinţa de a minimaliza persoanele care nu reuşesc să obţină la fel de multe ca ei în viaţă, motiv pentru care sunt adesea consideraţi snobi, elitişti.
Libris.ro

Sursa:aici

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.