Pentru toti si toate

22 ian. 2015

Semne ca ati fost facuti unu pentru altul


Unii sunt mai aventurieri, alții mai cuminți, cert este că toți caută același lucru - iubirea constantă, adevărată, fericirea pe care o simți în fiecare celulă, chiar și atunci când toate lucrurile merg prost. Cum știi dacă ai întâlnit bărbatul alături de care să trăiești asta?

1. Poți să-i spui orice

Ai o problemă în familie sau la muncă și vrei să te descarci? El este persoana căreia îi poți spune tot, de mai multe ori, fără să-și dea ochii peste cap. Răbdător, atent, chiar îți poate oferi o soluție sau cel puțin curajul de care ai nevoie pentru a merge mai departe.

2. Este iubit de familie și prieteni sau cel puțin are „aprobarea” lor

În cazul cel mai fericit, ai tăi îl tratează ca și cum este deja parte din familie. În cazul mai puțin fericit, nu îl tratează ca pe un fiu, dar îl respectă și aprobă relația voastră. Prietenii consideră că faceți un cuplu de vis.

3. Nu-ți e frică să îi spui ce crezi, chiar dacă el are altă părere

Nu trebuie să fii pasiv-agresivă sau să-ți ignori sentimentele - poți să-i spui ce ai pe suflet și de ce te-a deranjat ceea ce a făcut. Va avea o conversație calmă cu tine și veți ajunge la un compromis.

4. Admite când a făcut o greșeală și își cere iertare

Nu ține mai mult la orgoliu decât la tine. A făcut ceva greșit? Își recunoaște vina și cere iertare.

5. Știi că are intenții serioase

Ați avut certuri ca orice cuplu dar știi că te iubește prea mult ca să cedeze atât de ușor. Vrea să-și petreacă toată viața cu tine, nu-și imaginează viitorul fără tine.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.