Pentru toti si toate

4 feb. 2015

Cat de betiv esti in functie de zodie


Știm cu toții că profețiile zodiacului sunt în general o grămadă de răhățișuri înghesuite într-un singur articol. Dar chiar dacă știm că nu-s reale, tot intrăm din curiozitate pe diverse articole. Așa, ca să vedem dacă au dreptate sau nu.

Chiar dacă eu cred că-s niște bazaconii crunte, tot sunt curioasă să văd ce naiba mai zic ăștia despre Pești. Mi-a plăcut foarte mult articolul ăsta de pe Elite Daily.

ATENȚIE! PAMFLET!

*Anunț de maximă importanță: Articolele cu zodiac o să apară o dată pe săptămână, în fiecare săptămână*

*Aici se aplică atât pentru fete, cât și pentru băieți, respectiv femei și bărbați*

Berbec:

Berbecul e prietenul ăla care devine grijuliu când se îmbată. Îi pasă foarte mult de cât de beți sunt și cei din jur și dacă petrecerea e la el acasă, dacă a spart cineva ceva sau a vomat în vreun ghiveci. E prietenul tău panicat să nu-i strici lucrurile din casă.

TU SIMTE-TE BINE! Dar să nu spargi nimic, să nu chinui pisica, să nu calci pe covorul din sufragerie, să nu fumezi în dormitor să nu nu-știu-ce.

Dar vestea bună e ca dacă ești vreodată într-o stare proastă, pe el trebuie să îl suni ca să ieșiți în oraș și să beți. E mereu disponibil pentru o băută.


Taur:

Taurul e dificil când nu e beat, dar să-l vezi cum e beat. La început, după câteva pahare, e prietenul tuturor, dar dacă îl contrazici când e beat o să iasă urât.

Tu te iei de mine, fraiere? Păi tu știi cine sunt eu?

Ai grijă cu Taurii, cântă-le-n strună sau cântă la altă masă. Sunt niște temperamentali, ca să nu zic că fac urât la beutură.


Gemeni:

Dacă am zis că Gemenii au personalități multiple, voiam să zic că sunt ipocriți. Tu îți dai seama ce nașpa e să bei cu ei dacă într-o secundă bei cu cel mai tare om din lume și în secunda doi cu cel mai nesuferit om din lume?

Ce-ai, frate, te-ai supărat? Era doar o glumă. Chill, man.

Ai grijă cu Gemenii, nu suportă oamenii nehotărâți și nici lucrurile neplanificate. Fă bine și spune-i tot ce ai de gând să faci în seara aia. Spune-i că mergeți în club, beți și apoi plecați spre șaormerie. Că altfel, s-ar putea să te trezești cu șaorma peste față. Apropo, îl știți pe prietenul ăla care dispare atunci când e beat? Gemeni e.


Rac:

Băi, nu știu ce să zic, dacă e o idee bună să ieși din casă cu un Rac. Ăsta cum se amețește începe să bocească. Nu e prea ideal să ieși cu ei la beută, ori o să plângă și-o să se plângă. Ori o să ajungă să țipe la barman că se uita dubios la el.

Ce-ai, bă, se uita barmanul dubios la mine. Dar ce-s eu? Vreun lache?


Leu:

Dacă curge alcoolul șiroaie, Leul nu o să se oprească din vorbit. Și astea înseamnă că nu are cenzură, nu minte și îți spune lucrurile verde în față cu riscul să te supere. E un tovarăș de băutură pe cinste, dar ai grijă cu dominanța.

Ce-i, frate, te crezi cocoș? Vrei să ne-o dăm parte-n parte?


Fecioară:

Ăștia nu-s băutori de duzină. Pe ei îi găsești la bar, sorbind cu plăcere un păhărel de ginuț de Porto după o zi grea la birou. Nu prea sunt buni de partener de băut, e greu să-i tragi de limbă și oricum preferă să bea singuri. Dacă vrei să te simți bine cu el, du-l la lux, dacă nu, așteaptă-te să critice tot: de la paharele nespălate la dugheana în care l-ai dus să bea.

Aveți cumva Appletini? Sau un vin din 89? Aș vrea, vă rog. un martini sec c-o măslină în pahar? Un Aperol aveți?


Balanță:

Balanțele sunt partenerii ideali de băut. Emană numai vibe-uri pozitive și sunt foarte distractivi, dar își țin capul pe pământ. Dacă ai pățit ceva, dacă ai căzut sau ai băut prea mult, Balanța o să aibă grijă de tine. Dacă ești trist, n-o să mai fii.

Haide să bem! Viața e scurtă, bă!


Scorpion:

Dă-i unui Scorpion un shot de Jager și o să vezi cum își încalcă orice principiu. Ăștia beau până nu mai știu cum îi cheamă dacă își permit. Și ei sunt parteneri buni de băută pentru că își ascund foarte bine emoțiile. N-o să plângă sau o să facă vreo scenă, o să bea în continuare.

YOLO!


Săgetător:

Cică Săgetătorii sunt slobozi de gură. Și, pe lângă asta, sunt destul de nervoși din fire, alcoolul scoate chestia asta la suprafață. Poate să pară super tovarăș și în secunda doi să-ți dea una peste față. Pe lângă asta, fii sigur că o să îl pierzi prin mulțime. Îi place să flirteze și tu o să pici mereu pe locul doi.


Capricorn:

Ăștia chiar că-s ideali de o băută. Ei se mulează după situații și oricum nu le pasă ce, cu cine și cum. Capricornul nu vrea decât să se facă turtă și apoi să plece acasă. Atât. Simplu, scurt și la obiect.

Frate, sunt pulbere! Să mai bem!


Vărsător:

Vreau să vă explic de ce li se spune Vărsători. Sunt primii care vomită. Nu rezistă de niciun fel la alcool, dar sunt curajoși. Se avântă-n cocktailuri, dans și agitație și apoi tot tu mergi cu ei la baie și ai grijă de ei.

Încă un shot. Da, normal că mă simt bine. *10 minute mai târziu*

Auzi, vii cu mine până la baie? Nu mă simt prea bine.


Pești:

Experiența de băută cu un Pește e interesantă. Ăștia sunt vorbăreți și glumeți, dar ai grijă că un pahar face diferența. Dacă beau mai mult decât trebuie, se pot întâmpla două lucruri: te fac de râs sau au chef de scandal. Deși, majoritatea beau cum respiră. Ăsta-i tipul ăla de prieten care inițiază ieșirile la băut.

Haide, bă, o să ne simțim bine!
Sursă cover photo: newsworks.org

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.