Pentru toti si toate

6 mar. 2014

Afla ce job ti se potriveste in functie de ZODIE

Berbec : Berbecii sunt competitivi din fire, entuziasti si au o personalitate puternica. Meseriile care li se potrivesc sunt din domeniul publicitatii si relatiilor publice, turism, educatie sau politica.

Taur : Taurii sunt sinceri, practici, muncitori si iubesc stabilitatea. Le place sa castige multi bani, dar mai multi sa cheltuiasca, de aceea vor munci pentru bonusuri, vacante, un salariu mai bun. Meseriile care li se potrivesc sunt din domeniul contabilitatii, ingineriei, bucatariei sau educatiei. Taurii sunt si foarte creativi, iar design-ul interior li s-ar potrivi de minune.

Gemeni : Gemenii se plictisesc repede, in general, si li s-ar potrivi o meserie care sa-i stimuleze din punct de vedere intelectual. Nu vor rezista la o munca repetitiva si plictisitoare. Le place mult sa calatoreasca. Gemenii ar putea avea o cariera frumoasa in arhitectura, telefonie, bursa, medicina sau drept.

Rac : Racii sunt extrem de iubitori, creativi, sensibili si responsabili. Le place foarte mult sa aiba grija de ceilalti. Meseriile care li se potrivesc racilor sunt din dimeniul resurselor umane, drept, educatie sau psihologie.

Leu : Leii iubesc sa fie in centrul atentiei, iar job-urile cu functie importanta le confera putere. Sunt neinfricati, puternici, iubesc sa fie in lumina reflectoarelor. Cele mai bune job-uri pentru ei ar fi : CEO, agent imobiliar, in Guvern, ghid turistic sau decorator de interioare.

Fecioara : Fecioarele sunt cunoscute pentru atentia lor asupra detaliilor. Sunt firi tipicare, organizate, au o memorie buna si sunt perfectioniste. Ele pot imbratisa cu succes meseria de scriitor, bucatar, translator, statistician, manichiurista. Au o inclinatie aparte catre limbile straine.

Balanta : Balantele sunt firi sociabile, fermecatoare, pline de viata si diplomate. Balantele inclina catre domeniile artistice, nu le place sa stea in umbra. Ele s-ar descurca in publicitate, vanzari, drept, educatie sau negociere.

Scorpion : Scorpionii sunt atrasi de mistere, sunt curiosi din fire, intuitivi, analitici si muncitori. S-ar descurca de minune cu meserii precum politist, detectiv, om de stiinta, chirurg, cercetare. Ofera incredere si nu le place sa fie controlati.

Sagetator : Nativii Sagetatori sunt onesti, optimisti si au o inclinatie filosofica. Multi sunt spirituali si pot avea job-uri care implica mediul, natura, religia sau animalele. Nu suporta rutina. Cele mai bune job-uri pentru sagetatori sunt : orice implica calatorii, preot, dresor, profesor, antrenor.

Capricorn : Capricornii sunt firi determinate si insistente. Le place sa reuseasca in tot ceea ce si-au propus. Ei pot fi manageri, bancheri, pe IT, editori. Ei au nevoie de provocari pentru a fi fericiti si impliniti.

Varsator : Varsatorii sunt firi aventuroase, le place sa exploreze si sunt foarte curiosi. Ei vor avea nevoie de libertate atat in gandire cat si de miscare. Job-urile ideale pentru ei sunt din domeniul aviatiei, muzicii, inventiei sau fotografiei.

Pesti : Pestii sunt intuitivi, pot excela in artele traditionale, fiind ” de moda veche”. Le place sa lucreze cu oamenii si sunt foarte iubitori. Ei s-ar descurca foarte bine in meserii precum asistent social, profesor, psiholog, kinetoterapeut, veterinar.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.