Pentru toti si toate

5 mar. 2014

Ce noroc ai la bani in functie de zodia ta


Trebuie sa recunoastem ca tuturor ne plac banii..mai mult sau mai putin.Este clar ca nu poti trai in aceasta societare fara bani.Banii fac Pamantul sa se invarta !


Berbec

Berbecii se nasc cu un spirit de lider, cu multa iniatiativa si ingeniozitate. Toate caracteristicile acestea ii ajuta foarte mult in viata profesionala si le folosesc cu succes. Ei pot face mari averi profitand de inteligenta lor nativa si au puterea de a construi.

Taur

Taurii au o influenta foarte mare asupra banilor. Le place sa-i obtina, dar sa se si bucure de ei. El nu este recunoscut pentru norocul asupra banilor, insa dorinta de confort si de lux fiind atat de mare, va lupta sa le aiba.

Gemeni



Gemenii pot castiga mult, dar cheltuie in aceeasi masura. Iubesc petrecerile mari si viata libertina. Se trezesc dintr-o data fara ei si nu isi dau seama pe ce s-au dus. Gemenii se adapteaza usor si sunt flezibili si reusesc sa iasa repede dintr-o incurcatura, gasind repede o sursa de venit.

Rac

Racii sunt foarte grijulii, sunt preocupati de viata angajatilor si pot deveni repede manageri, team-lideri sau sefi. Castiga cu usurinta bani, stiu sa si-I puna deoparte si sunt foarte putin risipitori. Cu toate astea, nu reusesc sa faca cine stie ce averi.

Leu

Leii tin foarte mult la imaginea sociala, le place sa fie in centrul atentiei si sa fie admirati. De aceea isi doresc mult bani pentru a avea parte de luxul pe care si-l doresc, masini scumpe, case mari. Ei nu au nevoie sa munceasca peste masura, deoarece banii trag la ei.

Fecioara

Fecioarele pot fi considerate bogatii zodiacului. Au fler in afaceri, putere de munca, dorinta pentru rezultate la cote inalte si perseverenta. Sunt foarte calculate, tinand evidenta si ultimului banut, notand totul pe hartie.

Balanta

Balantele nu sunt facute sa castige foarte multi bani, desi isi doresc sa traiasca in lux si lucruri scumpe. Ele nu pot lua repede o decizie, nu sunt genul sa munceasca pe branci si sunt mai comode, din fire. Cu toate astea, nu vor avea niciodata datorii.

Scorpion

Scorpionii sunt pe locul doi in topul celor mai bogate zodii. Sunt misteriosi, adevarati businessmani, secretosi cu privire la bani. Pentru scorpion, banii sunt echivalentul puterii. Isi ating toate scopurile si sunt extrem de convingatori.

Sagetator

Sagetatorii nu vor fi niciodata bogati pentru ca sa place sa cheltuiasca mult, sa viziteze si sa calatoreasca. Ei vor reusi sa faca bani cu multa inventivitate si imaginatie, nu cu vreo calitate de conducator. Mergi pe premiza ca banii sunt facuti sa circule.

Capricorn

Capricornii sunt pesimisti din fire si le placa sa aiba bani pusi deoparte. Nu sunt genul sa se imbogateasca peste noapte, dar aspira la bogatii impresionante. Nu sunt generosi si nu le place sa dea bani.

Varsator

Varsatorii sunt foarte inteligenti si daca isi pun in minte sa faca bani, atunci fac. Banii nu reprezinta o prioritate pentru ei, ci ii priveste ca pe o modalitate de a-si castiga existenta. Nu-si fac griji pentru ei, mereu gasesc cate o solutie salvatoare.

Pesti

Pestii au o fire visatoare si boema, ei pot trai bine si fara bani, adaptandu-se la situatie. Sunt muncitori si mari exploratori. Unii Pesti muncesc pentru bani, altii ii mostenesc. Stiu sa economiseasca si sa renunte la anumite placeri scumpe.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.