Pentru toti si toate

4 mar. 2014

Cadoul potrivit in functie de zodie

De multe ori ramanem in pana de idei,cand vine vorba de cadouri,pentru ca de multe ori nu stim ce ii place...ce nu ii place acelei persoane,daca se potriveste cadoul,etc.Cu ajutorul acestui articol poate te inspiram !
Berbec

Berbecii in general sunt mai pretentiosi si atunci cand vrei sa le faci o surpriza, trebuie sa fie ceva scump si unic. I-ati da gata cu un cadou scump, de firma si cu renume. Ei pun pret atat pe ambalaj cat si pe continut. Doamnele s-ar bucura la un barfum rafinat, cosmetice scumpe, un ceas elegant, iar un domn ar fi surprins cu un gadget de ultima generatie sau cu un vin de colectie.

CadouriDeTop.ro

Taur

Taurii sunt firi romantice si adora sa fie placuti surprinsi cu un cadou care reprezinta o declaratie de dragoste. Sunt pretentiosi din fire si le plac cadourile rafinate. Pentru domni este ideal sa cumparati o bautura de colectie, obiecte de decoratiuni interioare, iar pentru doamne sunt ideale cadourile gen bijuterii, obiecte artizanale, esarfe de matase.

Gemeni



Gemenii sunt firi pragmatice si practice. Pentru ei cadoul trebuie sa aiba o intrebuintare si sa fie unul de care chiar are nevoie. Domnii prefera cadourile din domeniul telecomunicatiilor : telefon mobil, tableta, programe 3G, obiecte de birou. Doamnele ar fi incantate sa primeasca carti, bilete la un concert cu un artist preferat, articole vestimentare.
GiftMarket.ro

Rac

Racii sunt persoane care iubesc familia si sunt atrase de camin. Sunt capriciosi din fire si atenti la detalii. Pentru a-i face fericiti, puteti opta pentru un obiect de decor personalizat, o bijuterie cu aspect antichizat, un parfum fresh, chiar o icoana sau un tablou. Doamnele iubesc florile.

Leu

Leii adora cadourile si le place ideea ca te-ai gandit la ei. Pentru a-i impresiona, ii puteti cumpara un telefon mobil, obiecte vestimentare, parfumuri din esente sofisticate, sticle de vin de vita nobila. Daca te tin buzunarele, nu ezita sa le cumperi astfel de cadouri, le place sa se mandreasca cu cadourile primite.

Fecioara

Fecioarele sunt organizate, pretentioase fara pereche, preocupate de ordine. Trebuie sa-i cunosti personalitatea foarte mult, pentru a-i face un cadou pe masura. Pe domni puteti sa-i impresionati cu o carte de medicina naturista, obiecte de birotica, iar pe doamne cu un set de ingrijire corporala, aparate electrocasnice, mesaje in sticla.

Cadouri USB - USBmania
Balanta

Balantele adora sa faca cadouri, mai mult decat sa primeasca. Dar cu toate astea, nu refuza un cadou bine gandit si impresionant. Sunt firi artistice si adora eleganta. Adora obiectele vechi, hainele vintage, parfumurile scumpe, cartile. Barbatii Balanta sunt interesati de aspectul fizic si cadoul ideal pentru ei ar fi un abonament la sala de fitness.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte pretentiosi si trebuie sa te dai peste cap pentru a-i satisface nevoile.

Ei adora cadourile scumpe sau care le stimuleaza inteligenta. Sunt pasionati de astronomie, de gastronomie si de stiinte oculte. Nu veti da gres cu o bijuterie cu semnificatie ezoterica, parfumuri scumpe, telescoape, microscoape, ceasuri de firma.

Sagetator

Pentru sagetatori, intentia conteaza mai mult decat cadoul. Ei iubesc natura si excursiile. Doamnele ar fi impresionate de un obiect de decor provenit dintr-o anumita tara, bilete pentru o excursie in strainatate sau o carte de calatorii. Pentru domni, un echipament de catarat sau o excursie intr-o tara exotica.
swiss-corner.ro

Capricorn

Capricornii sunt conservatori, dar urasc sa primeasca cadouri care nu au legatura cu firea si personalitatea lor. Iubesc bijuteriile vechi, obiecte de decor alese cu gust, obiecte vestimentare croite din materiale de calitate, o agenta imbracata in piele.

Varsator

Varsatorii sunt persoane nonconformiste, originale si pasionate de astrologie. Nu vei da gres cu un cadou original, iesit din comun si inovator. Doamnele ar fi incantate de un obiect vestimentar original, iar domnii de un tricou personalizat, bilete la concertul trupei preferate.
Originals.ro
Pesti

Pestii sunt firi romantice si introvetite si sunt pasionati de istorie, arta si beletristica. Clasica cutie de bomboane, lumanarele, inimioase sau o cina romantica, cu astea nu veti da gres si vor fi o idee buna. Pentru domni, un cadou potrivit ar fi o carte de istorie.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.