Pentru toti si toate

2 iun. 2014

Cum iti alegi placa de indreptat parul

Parul frumos are nevoie de o ingrijire corespunzatoare pentru a arata impecabil. Dar, pentru a realiza acest lucru ai nevoie de produse special create, de cea mai noua tehnologie. Pe piata se gasesc, la ora actuala, o multime de produse care sa faca viata mai usoara femeilor si care sa le ofere aspectul dorit intr-un timp cat mai scurt.
Iata cateva considerente pe care ar trebui sa le iei in calcul atunci cand iti alegi o placa de intins parul:
1. Pretul: este bine sa achizitionezi o placa de intins parul de buna calitate, care sa nu iti distruga parul. Asadar, nu incerca sa te pacalesti spunandu-ti ca toate aparatele sunt la fel si ca pretul este dat doar de brand. Nu da bani putini pe o placa de intins parul deoarece de calitatea acesteia depinde frumusetea parului tau. Totusi, nu arunca banii pe fereastra cheltuind mai mult decat se merita.

2. Nivelurile de incalzire: alege o placa de intins parul careia ii poti seta gradele. Daca parul tau este fragil, nu ai nevoie de o placa a carei temperatura este fixata din fabrica la 210 grade pentru ca in scurt timp iti vei distruge parul. De asemenea, daca parul tau este unul dificil, carliontat, greu de coafat, nu vei putea face nimic cu o placa setata pe 120 de grade.
Remington-Style - Premium
3. In functie de textura parului:

Pentru parul normal: 180 – 190 grade C
Par dificil, carliontat, greu de coafat: 190 – 220 grade C
Par fragil, subtire: maxim 170 grade C.

4. Timpul de incalzire: este indicat sa cumperi o placa de par care se incalzeste, daca nu instantaneu, cel putin in 20 de secunde. In mod sigur nu vei fi incatata sa fii nevoita sa astepti 10 minute sa se incalzeasca placa, in conditiile in care ai nevoie de o coafura rapida.

Iata cateva variante din aceasta gama de produse.

1.Placa pentru indreptat parul Remington Pearl S9500:placa pentru indreptat parul cu tehnologie Real Pearl si afisaj digital al temperaturii.
Descriere si sfaturi de folosire:

        De 8 ori mai neted, de 5 ori mai durabil! Se poate cu un singur produs de ingrijire! Este gata de utilizare in doar 10 secunde si are o temperatura ce poate urca pana la 235 de grade, prin tehnologia Heat Boost! Placile sunt mai lungi decat cele obisnuite, iar afisajul digital iti indica tot timpul temperatura, pentru ca siguranta parului tau primeaza!

2.Placa pentru indreptat si ondulat Remington Multi Style S6600:Aparat pentru indreptat si/sau ondulat Remington Stylist Multi Style cu invelis ceramic avansat si placi lungi de 110 mm.
Descriere si sfaturi de folosire:
         Noua gama Stylist de la Remington te provoaca sa fi imprevizibila in fiecare zi. In doar 15 secunde Remington Multi Style este gata sa iti ofere un look care cu siguranta va intoarce priviri pe strada.


3.Placa pentru indreptat parul Remington Ceramic Slim S3500:Placa de par Ceramic Slim cu 4 niveluri de protectie si control variabil al temperaturii. Urmasul lui S1005, mai performat si mai eficient.
Descriere si sfaturi de folosire:
          Datorita protectiei avansate si setarii variabile a temperaturii, Remington Ceramic Straight, inlocuitorul deja binecunoscutei S1005, este placa de par ideala pentru persoanele care doresc sa isi ingrijeasca parul cat mai bine in timp ce placile inguste si lungi ajuta la realizarea coafurii dorite intr-un timp cat mai scurt.
4.Placa pentru indreptat si ondulat parul Remington Sleek&Curl Slim S6500:Placa pentru indreptat si ondulat parul cu afisaj LCD digital si incalzire rapida in 15 secunde.
Descriere si sfaturi de folosire:
         Ai parut ondulat si vrei sa il indrepti? Sau ai parul drept si vrei sa il ondulezi? Sleek and Curl te ajuta in ambele situatii! Designul ingust, cu margini rotunjite o face perfecta pentru bucle lejere, de efect, iar placile cu invelis ceramic avansat iti ofera alunecare de doua ori mai neteda, pentru un par perfect drept, care se mentine pana de trei ori mai mult timp!


5.
Placa pentru indreptat parul Remington Sleek&Smooth Slim S5500:Placa de par cu invelis ceramic avansat si placi inguste si netede .
Descriere si sfaturi de folosire:
        Sleek and Smooth Slim este solutia perfecta daca ai un par "neascultator", care trebuie disciplinat si coafat. Daca iti petreci zilnic jumatate de ora in oglinda incercand sa iti aranjezi parul, alege Sleek and Smooth Slim.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.