Pentru toti si toate

6 iun. 2014

Moda 2014 la barbati-sfaturi si idei

Designerii britanici definesc moda masculina 2014: imbracamintea feminina ia cu asalt garderoba destinata barbatilor.
Moda masculina 2014 e neconventionala. Piese imprumutate din garderoba feminina: acestea sunt propunerile designerilor care si-au prezentat recent la London Fashion Week colectiile barbatesti pentru toamna 2014.Pasiunea pentru moda isi cauta modalitati de exprimare vestimentara din ce in ce mai extravagante si in colectiile pentru barbati. Daca ne-am obisnuit deja sa privim style-iconuri feminine care au transformat de-a lungul timpului piesele barbatesti in arme de seductie, acum e timpul sa fim deschise la noua ofensiva a stilului masculin.
         Moda masculina 2014: noile piese hot din garderoba barbatilor :

1. Fusta plisata: umorul britanic este reprezentat cum nu se poate mai bine de designerul Katie Eary. Modelele masculine poarta pe catwalk nu doar fuste plisate mini (derivate din kilt-ul traditional), ci si masti cu Mickey Mouse! O aluzie subtila - moda nu ar trebui sa se ia prea mult in serios, ci ar trebui sa fie amuzanta inainte de toate. Si Sarah Burton in show-ul Alexander McQueen transforma clasicul costum barbatesc in 3 piese (pantaloni, sacou si vesta) intr-un outfit ce contine, pe langa sacou si pantaloni…o fusta plista in tandem!
2. Pantofii cu platforma: J.W. Anderson aduce pe scena nu doar incaltamintea cu platforma adorata de tinerele fashioniste, ci si rochia peste pantaloni. Va mai aduceti aminte de acest trend care a provocat anul trecut moda feminina?
3. Esarfa din matase: am observat ca cele mai multe dintre femei nu mai acorda o asa mare importanta accesoriilor clasice, precum delicatele esarfe din matase. Ei bine, Burberry le introduce ca elemente de styling esentiale pentru outfiturile masculine casual-sic in toamna 2014!
4. Rochia-pulover: desi in prezentarea lui Christopher Shannon apare chiar si o rochie din matase purtata cu nonsalanta de un model masculin pe catwalk, e totusi mai flatant pentru domni sa vorbim despre puloverul XXL reinterpretat.
Ideea este ca noile piese excentrice din moda masculina 2014 nu ar trebui blamate. Dimpotriva, ar trebui sa invatam sa le purtam mai des si sa le repunem in drepturi in garderoba de sezon. Probabil designerii nu vor decat sa ne transmita un mesaj subtil, acela ca moda ne rasfata in primul rand pe noi, femeile.

Sursa:aici

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.