Pentru toti si toate

6 iun. 2014

Moda 2014 la femei-sfaturi si idei


Anul acesta, se poartă IMPRIMEURILE CU JOCURI DE CUVINTE!

 Uite ce spune designerul Adela Diaconu :
Designerul Adela Diaconu și realizatoarea unei emisiuni de fashion dezvăluie care sunt cele mai importante tendințe în modă din acest an. 
"Moda se schimbă, însă stilul este etern. Fiecare femeie este unică în felul ei, de aceea doamnele trebuie să își pună în evidență calitățile și să își mascheze defectele, să se raporteze vestimentar la momentul zilei, a profesiei pe care o exercită și la activitatea zilnică pe care o desfășoară.
Consider că fiecare dintre noi trebuie să ia din tendințe ce simte că i se potrivește caracterului și fizicului său, iar ca o notă personală, prin atitudine să știe să poarte acea piesă vestimentară. Oricât de în trend sunt hainele, de scumpe sau de frumoase, dacă nu știm să le purtăm și nu ne simțim bine în ele, trecem neobservate. Poate ați observat că atitudinea, siguranța de sine și amprenta personală pot face o ținută să fie strălucitoare", spune Adela Diaconu. 
Schimbările în modă nu sunt majore pentru anul 2014, dar iată pe ce trebuie să mizați:
TinaR - VIP· Imprimeurile cu jocuri de cuvinte sunt vedetele tendințelor în moda din 2014. LOGO-MANIA a cucerit moda! Pe tricouri, geci, genți, cu cât literele sunt mai mari cu atât mai bine, nu contează mesajul, cât timp atragi atenția.
· Tricotajele au fost preferatele sezonului rece, dar rămân la modă atât pentru primăvară cât și pentru vară. 
OtterShop - Premium· Designerii au hotărât! ''PINK is the new black'' în materie de încălțări, bluze, rochii și paltoane. Cu siguranță, fiecare femeie are prin garderobă o piesa roz, dacă nu, merită să investiți în ea. 
· Pastelurile delicate sunt o tendință de care trebuie să țineti cont pentru că verdele pal, albastrul deschis, rozul te vor scoate din anonimat
· Fustele cu pliuri emană eleganță, chit că sunt mini, midi sau maxi. Nu ezita să îți achiziționezi o astfel de fustă chic.

· Transparența rămâne în tendințe și anul acesta. De la cămăsi, rochii, fuste, topuri de o transparență fină și o linie elegantă ne vor scoate din oricemimpas vestimentar. 
· Imprimeurile florale se mențin și anul acesta la modă iar galbenul este culoarea vedetă a primăverii.

Galerie Foto(sursa poze:www.google.com)






Sursa:aici

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.