Pentru toti si toate

30 iun. 2014

Primul lucru la care te-ai gandit in dimineata aceasta !?!


         Care e primul lucru la care te-ai gândit în dimineața asta? Dacă ai cafea? În cât timp trebuie să ajungi la muncă? Dacă mai ai țigări?Peste ceva timp se va trezi și ea. Probabil că se va gândi la tine și va lua telefonul în mână în primele minute, cu ochii încă lipiți de somn, să vadă dacă i-ai scris un mesaj cu bună dimineața.
           Tu nu ai avut timp de asta, fiindcă aveai atâtea “griji” pe cap: să-ți faci cafeaua, să-ți numeri în gând țigările, să calculezi fiecare minut care urmează. Apoi vei ajunge la muncă, total lipsit de chef. Nu-ți vei aminti nici când bei a doua cafea că ea așteaptă afurisutul ăla de mesaj și apoi o să începi lucrul. Ea nu se va mai strecura în gândurile tale, fiindcă tu vei fi prea preocupat să îți amintești.
Originals.ro

            În tot timpul ăsta ea va aștepta mesajul de la tine. Se va gândi la asta în duș, în timp ce-și bea cafeaua, când se îmbracă, pe drumul spre viaţa ei.
“De ce nu scrie ea?!” Am un răspuns și la asta: pentru că e femeie.
            Nu ai cum să înțelegi importanța acelui mesaj dacă nu ești femeie. Ne place să ni se spună bună dimineața, să ni se ureze să avem o zi frumoasă, să-și amintească el când avem un examen/interviu și să ne ureze succes.
sensodays.ro
           Noi oricum ținem minte totul, chiar și câte lingurițe de zahăr vrea el să-i punem în cafea sau care e culoarea lui preferată. Și nu cred că e bucurie mai mare pentru o femeie decât atunci când se trezește/iese de la duș/e deja în drum spre treburile zilnice să primească acel mesaj. Pe principiul mai bine mai târziu decât niciodată.
             Și încă ceva: niciodată nu lăsa un alt bărbat să-ți facă femeia să zâmbească la prima oră a dimineții.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.