Pentru toti si toate

11 dec. 2014

De ce inseala femeile?


            Evident pentru ca sunt curve, nu? Acesta este raspunsul majoritatii barbatilor, dar si al multor femei. Celelalte, spun ca femeile nu inseala. Bineinteles ca nu, ele fiind niste floricele si niste finute si dedicate, chiar daca barbatii lor nu-s buni de nimic, chiar daca sunt betivi si batausi, chiar daca tot ce pun pe masa este…un carnat. Ei bine, pare-mi-se mie ca femeile inseala si ele, la fel ca barbatii, ca doar Eva a muscat din mar, din cate imi amintesc, nu? Bineinteles, ca in apararea feminismului, a muscat ca nu-i daduse Adam banana. Si uite asa, scuze ne gasim cu totii.
Da, femeile inseala pentru ca au scuze:
Libris.ro
Scuza nr. 1: Omul lor nu le da atentie. Desi posibilitatea ca omul lor sa nu le dea atentie ca e ocupat cu a da atentie altor purtatoare de sani exista, de multe ori se intampla ca femeile sa nu primeasca atentia dorita pentru ca individul munceste. Si munceste ca sa puna ceva pe masa. In timpul acesta cineva, undeva, nu trebuie sa puna nimic pe masa nimanui, asa ca are timp sa ofere pe sub masa. Cucerite de cuvinte dulci si cai verzi pe pereti, femeile calca pe bec, de multe ori indragostindu-se de “celalalt”, fara a cunoaste macar o parte din el. E trist cat de usor se intampla toata povestea, dar se intampla.
Scuza nr. 2: In stransa relatie cu scuza nr 1, apare inselatul din plictiseala, care este prezent si in grupul masculin. S-a infiltrat o idee generala care se pare ca ne da plictiseala. Ce faci cand te plictisesti? Hopa-topa schimbi macazul. Exista evident si alte posibilitati de a inlatura plictiseala cu cel de langa tine, sau singura. Poti pipera relatia cu o escapada, o atitudine noua, o atentie, o zeama, o vraja dar pare prea complicat asa ca te arunci in ceva mai simplu, nu? Sau poti sa te lipsesti de plictiseala gasindu-ti o activitate, dar parca nici asta nu e asa simplu?
Libris.ro
Scuza nr. 3: Altceva. Da, de mute ori…vor altceva, si asta pentru ca nu stiau ce vor in momentul in care au ales, sau pentru ca au ales din motive superficiale, alegerile avand evident repercursiuni. Normal ca nu-l mai vrei daca de la inceput i-ai vrut masina. Normal ca nu-ti mai place daca l-ai ales pentru ca era” Dolce” sau “Louis”, daca nu ai fost atenta la cine e, ci la ce are. Si acum ce faci?

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.