Pentru toti si toate

11 dec. 2014

Despre femei


Plang mult - fie ca au vazut un animalut ranit, fie ca si-au adus aminte de ceva trist, fie la film, fie ca sunt suparate. Plang atat de mult, incat, de la un punct incolo, lacrimile lor nu mai emotioneaza, ci sunt doar previzibile si enervante.
Sunt mofturoase, fitoase si au o groaza de lucruri care nu le convin - ca e frig afara si s-au imbracat subtire, ca trebuie sa petreaca timp cu prietenii iubitilor lor pe care nu-i place (si nici nu fac ceva deosebit in directia asta), ca e cafeaua prea dulce sau mizerie in casa.
Sunt isterice - o femeie nervoasa nu poate produce altceva decat frica. Clacheaza in cele mai proaste momente si nu-si pot controla emotiile.
Sunt dramatice - le place sa-si construiasca scenarii, sa despice firul in patru, sa creeze variante si variantele variantelor pentru un simplu lucru si sa-si consume nervii pe cele mai mici aspecte.
Vor sa va schimbe - orice femeie isi doreste, constient sau nu, sa schimbe barbatul de care s-a indragostit si face cam tot ce-i sta in putinta sa-si duca la indeplinire planul. In cineva mai bun, evident.
Sunt dificile si imprevizibile - pot sa sara intr-o clipa de la extaz la depresie, nu reusesc sa treaca repede peste o mica suparare si sunt foarte incapatanate cu lucrurile logice.
Le place sa barfeasca - pe toata lumea, de la colegi si sefi la cei mai buni prieteni. Povestesc cu minutiozitate toate detaliile unui conflict banal de la birou si se supara teribil daca persoana iubita nu le asculta cu acelasi entuziasm.
Vorbesc foarte mult - apropo de barfa, femeilor le place sa vorbeasca - despre ziua lor, despre ziua voastra, despre planuri de viitor, vacante, lista de cumparaturi din week-end, animale de companie, haine, vremea de afara, probleme de la administratie, vacanta din vara, contul de Facebook, filmul la care sa va uitati si lista poate continua la nesfarsit.
Sunt rele - malitioase, rautacioase, acide, ranchiunoase, razbunatoare, invidioase. Te pot ataca, in orgoliu, atunci cand te astepti mai putin. Plus de asta, sunt dublu caracteristicile de mai sus atunci cand au in fata alta femeie pe care nu o suporta.
Vodafone
Sunt prefacute - au un dar de a mima - de la orgasm si pana la zambetul larg fata de persoana pe care ar scoate-o in suturi din fata lor.
Sunt aeriene, nu sunt atente, se ataca repede, sunt mult prea sensibile, agasant de empatice, egoiste si isi pun o mie de intrebari despre cele mai evidente lucruri.
Sunt ilogice, suparacioase si nu pot fi eficiente atunci cand sunt super stresate si agitate.
Nu se multumesc niciodata cu putin. Vor mai mult - de la viata, de la ele, de la prieteni, de la iubiti.
Devin usor obsesive - li se pune pata pe ceva sau pe cineva si nu le mai scoti din asta o buna vreme de acum incolo. De fapt, devin obsesive si-i obsedeaza si pe ceilalti cu obsesia lor.

Sunt posesive si geloase - fie ca vorbim de iubiti sau prietenii lor.
Isi traiesc viata programat - au momente cand le place atat de mult sa-si faca planuri, incat ajung sa-si vizualizeze viata pe urmatorii ani, fara sa aiba nicio problema in acest sens. Apoi devin dezamagite si triste ca nu le-a iesit cum au visat.
Sunt nehotarate si nu prea stiu ce vor pana nu sunt convinse daca vor ceva sau nu. Si pot fi enervant de nehotarate.
Sunt slabe - daca iubesc mult, ajung sa se lase umilite si renunta la mandrie de dragul de a salva o relatie care de multe ori nu mai are niciun viitor. Devin carpe si ajung sa nu se mai recunoasca din cauza ca nu stiu sa puna punct.
sensodays.ro
Sunt fricoase - si nu le e frica de singuratate cum le e frica ca tot ceea ce si-au proiectat ele cu o anumita persoana nu va mai exista. 
Sunt fixiste, paranoice si foarte greu ajung sa se relaxeze pe deplin.
Sunt zgomotoase. Se indragostesc repede si permanent, apoi, uita asta, si faca acelasi lucru cu urmatorul.
Sunt capabile sa sufere luni de zile, si chiar ani, pentru un singur om, iar asta sa le impiedice sa-si urmeze viata in mod firesc.

Nu sunt echilibrate. Nu le iubim pentru ca, in ciuda tuturor acestora, nu reusim sa nu le iubim.

P.S. Femeile-s facute ca sa te faca sa simti si sa-ti constientizezi fluturii din tine. Dar si ca sa te innebuneasca. Sa te faca sa te indoiesti de calitatile tale mintale. Sa o iei razna.
Kurtmann

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.