Pentru toti si toate

11 dec. 2014

Ineptii ale femeilor


 1. Pedeapsa cu sexul
De ani buni de zile incerc sa inteleg ideea de a pedepsi barbatul care greseste, prin anularea contactului sexual, intr-un mod planuit. De ce multe femei fac acest lucru? De ce zic ” a, esti bou? nu ne mai atingem reciproc o saptamana…o luna. O sa vezi tu!”…O sa vada el? Doar el?? Desi se presupunea ca ” Barbatilor le place mai mult sexul decat femeilor”, cred ca, in secolul 21, putem sa dam cartile pe fata si sa recunoastem ca nu este asa. Daca vrei, vrei. Daca nu, nu. Sa nu ii dai portia pentru ca asa merita, te face pe tine un obiect sexual.

2. Nu-l mai vreau, da’ nici nu-l las.
Te dor picioarele de la atata jucat hora dar preferi sa continui cu o sarba?? Nu vrei sa-l lasi alteia sau ti-e teama ca ramai singura pe lume? Sado-masochismul acesta feminin ne-a facut sa parem o adunatura de crizate si disperate care nu sunt in stare sa supravietuiasca, nu fara UN barbat, ci fara FOSTUL barbat. Gresit. Sa ne intelegem: daca esti analfabeta, vei invoca ideea ” sentimentului de apartenenta” fara sa stii exact ce inseamna. Breaking News: Nu inseamna ce crezi tu!

3. Femeia perfecta
Sunt profund impresionata…nu de perfectiune ci de talentul de actrita al multor persoane, in principal de sex feminin. La ce ma refer? La domnisoara suava si gratioasa care, in prezenta masculului feroce, poarta o aura stralucitoare deasupra capului, o aura cu rol de castitate…care o impiedica sa fie umana, sa aiba momente lipsite de var pe fata, de par coafat si altele pe care nu le voi spune pentru ca, desi nu sunt de acord cu ” femeia perfecta” nu sta in atributiile mele sa-i dezvalui imperfectiuniule.
Nu cred ca exista un idiot care sa vrea sa-si petreaca o viata intreaga cu o ectoplasma. Nu ma intelegeti gresit, nu tin cu birjaresele..NU! Dar suntem oameni cu totii, chiar daca femei si barbati. Pudibonderia absoluta nu ne face mai interesante si nici domnisoare minunate, fara cusur. Mastile trebuie date jos la un moment dat in lunga perioada de convietuire. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.