Pentru toti si toate

11 dec. 2014

Sunt barbatii “dobitoci”?


          Nu, nu sunt dobitoci, doar că, de cele mai multe ori, sunt atrași de “obiecte” ieftine și sclipitoare precum ciorile care adună în cuiburile lor toate tinichelele. Așa și ei, uneori. Adună în lista lor de cuceriri caractere de tinichea, trase în botox și silicon, modelate și remodelate, care stau ore întregi la make-up și cosmetică.Apoi, vorba aceea românească, după ce sita se rupe și se cerne, până și voi rămâneți uimiți de ceea ce aveți alături și vă chinuiți să scăpați de ele ca de căpușe. Și mai doriți înapoi și reputația nepătată. Și să uitați cât mai repede. Ajungeți să vă dați seama că într-o relație nu contează doar învelișul, ci și conținutul. 
          Vreți să aveți siguranța că nu ați fost doar folosiți. Vreți să simțiți că sunteți cu adevărat bărbați și vreți să vă demonstrați că puteți cu adevărat mai mult! Vă e dor să stați la discuție cu femeia de lângă voi, dar constatați că nu aveți cu cine. Vă e dor de lipsa reală de afecțiune, de devotament, de relație, de prietenia firească dintre un bărbat și o femeie. Dincolo nu aveți decât staniol de calitate, sex și superficialitate. Știți și voi, dar majoritatea treceți prin aceleași curiozități, aș spune eu, aproape firești.
StoreFashion.ro
           Poate, totuși, așa se maturizează majoritatea bărbaților. Nu știu. Bănuiesc doar. Altfel, aș ajunge să cred că, uneori, chiar nu vă place să vă respectați pe voi înșivă!
În timp ce voi treceți prin procesul de maturizare, de curiozitate sau de dovedit ceva, cuiva și vă afișați în public cu iubita pe care o prezentați de parcă ați fi achiziționat cea mai cool mașină… – “uite ce bombeuri, uite ce balcoane, uite ce semnalizatoare” – celelalte își văd de viața lor normală, naturală și aproape invizibilă. Ele, femeile adevărate, de cele mai multe ori, nu sunt de găsit în locurile pe care le frecventați voi, întrebându-vă unde sunt și ajungând să le judecați pe toate din cauza celor care vă cad în brațe când vă parcați mașina sau vă suflecați mânecile la cămașă.
           Femeile adevărate nu se îmbracă întotdeauna în haine care le evidențiază, nu sunt sclipitoare, nu se îmbată, nu dansează pe mese, nu știu să agațe sau să se lase agățate.
Nu sunteți dobitoci, dar mulți vă lăsați duși de val, iar unii nu vreți să trăiți în ape liniștite niciodată.
           Pentru asta este nevoie de un bărbat adevărat, de o femeie adevărată, de multă iubire, respect și credința în ceea ce aveți în comun.
       Kurtmann

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.