Pentru toti si toate

12 dec. 2014

Un adevarat DOMN



          Când iubești o femeie nu înseamnă că te înjosești ca bărbat.Când respecți o femeie nu înseamnă că ești un bărbat slab sau duci lipsa bărbăției.Scriu pentru cei care își ascund sentimentele pentru că le este teamă de părerile prietenilor: vă îndrăgostiți dar aveți impresia că un bărbat puternic nu trebuie să dovedească iubire, altfel riscă să se facă de râs.Nimic mai greșit. Un bărbat adevărat știe când femeia pe care o iubește are nevoie de o îmbrățișare, când o poate surprinde cu o floare, când să o caute, cum să o sărute, cum să o facă fericită.
FashionVictim.ro
           Un bărbat adevărat nu se teme de părerile celorlalți, oferă siguranță iubitei sale printr-o simplă privire.Un bărbat adevărat cucerește inima unei femei zâmbind, oferindu-i motive pentru a fi fericită. Un bărbat iubește cu adevărat când reușește să-și deschidă sufletul în fața jumătății sale, când se dezbracă de complexe și reușește să se poarte natural. Un bărbat iubește cu adevărat atunci când o caută, când timpul petrecut cu ea parcă nu este de ajuns.
Bărbații știu să iubească. Când un bărbat iubește, lasă toate armele jos. Fără să vrea, devine vulnerabil dar nu-l interesează: pentru fericirea ei ar face orice.
Un adevărat domn merită o adevărată doamnă. Un bărbat îndrăgostit merită o iubire sinceră.
leonardo.com.ro

Sursa:aici

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.