Pentru toti si toate

19 ian. 2015

Riduri, cearcane si pungi la barbati



În general, la primul contact vizual ne uităm la față. Atunci când porți o discuție cu persoana respectivă, privirea este îndreptată spre ochii tăi și viceversa, pentru a te asigura că acea informație a fost receptată și percepută. Este foarte neplăcut și chiar deprimant să stai la o lungă discuție cu o persoană care are sub ochi niște pungi imense și încercănate. Probabil nici măcar nu vei mai fi atent la cursul discuției, ci te întrebi, oare ce a pățit, are vreo boală, oare am și eu cearcăne, etc? Când vine momentul despărțiri, te vei gândi că nu vei ajunge așa niciodată!

Știm cu toții că timpul are grijă să ne afecteze din punct de vedere al înfățisării, dar nu și în egală măsură. La 35 de ani, tenul nostru își arată vârsta, după această vârstă, arată modul de viață pe care l-ai trăit. Chiar dacă suntem bărbați, trebuie să acordăm puțină atenție și îngrijire tenului nostru.

Riduri

Astfel, trebuie să folosim after-shave în funcție de anotimp și de ten. Vara se folosește unul lichid fiindcă nu îngrașă tenul.

After-shave balsam are rolul de hidratare, este benefic pe timp de iarnă, deoarece anotimpul geros îți usucă tenul. Poţi încerca un after shave balsamul de la Truefitt & Hill
Avon
Pentru o hidratare completă poți folosi creme de față de la Bruno Vassari pentru bărbați și vara se recomandă folosirea cremelor cu factor de protecție.

Cea mai sensibilă zonă de pe față este cea din jurul ochilor. Cu toții suntem predispuși ridurilor, dar este mai ușor să le previi decât să le faci să dispară, astfel poți folosi o cremă antirid, în funcție de vârsta pe care o ai sau chiar de gravitatea cu care te confrunți. Poţi folosi Academie Men Gel Contour des Yeux.
Yves Rocher
Sunt produse care se vând de la anumite branduri, în functie de vârstă, iar altele în funcție de caz.

Încearcă să eviți să-ți sprijini bărbia în palmă, ar putea deveni un obicei, care fiind repetat ți-ar putea provoca riduri.

Modul de aplicare a cremei antirid în zona ochilor este masarea din interior spre exterior.

Crema antirid nu se produce doar pentru zona ochilor, ci și pentru față. Ridurile apar și pe față și primele sunt cele de expresie.



Cearcanele

Zona din jurul ochilor este mai închisă decât culoarea tenului.

Aceasta pată de culoare este provocată din cauza oboselii, tutunului, cafelei, precum și ereditar dacă le ai de la o vârstă fragedă.

Cearcănele care nu sunt ereditare, le poți preveni, renuntând la țigări și cafea. O noapte de somn liniștită nu strică niciodată.

Ar mai fi un remediu, laserul. În cazul în care nu mai scapi de cearcane, îți recomand o vizită la medicul dermatolog sau poți folosi creme anticearcane de la Thalgo.

Pungile de sub ochi



La majoritatea persoanelor, aceste pungi inestetice sunt ereditare.

Înaintarea în vârstă, nopțile nedormite, consumul excesiv de alcool și tutun, alimentație nesănătoasă pot provoca pungile de sub ochi.

Nu se pot înlătura definitiv aceste pungi, dar se poate ameliora aspectul lor prin înpachetări reci în zona ochilor și utilizarea unor creme hidratante.
Bio-Cosmetics.ro
Puteți aplica comprese reci (niciodată calde) cu ceai de mușețel, ceai de nalbă, ceai de albăstrele, apă termală.

Reduceți alimentele nesănătoase: sarea, grăsimile, prăjelile, dulciurile și bea câte doi litri de apă pe zi.

În concluzie, dacă respecți cele menționate mai sus, vei avea un ten luminos, hidratant, care dă bine în oglindă și la atingere.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.