Pentru toti si toate

23 ian. 2015

Unor femei le vei spune “dezbraca-te”



Bărbații nu au iubit la fel toate femeile cu care au fost. Bărbații nici nu au ținut la ele în egală măsură. Pe unele le-au respectat mult, pe altele le-au acceptat în patul lor. Unele au trecut prin viața acestora simplu, fără să lase urmă de regret sau de îndoială iar altele s-au reținut pe mai mult timp, cucerindu-le inima. Unele au fost un exemplu, altele o dovadă. Unele s-au dezbrăcat de haine, altele de secrete. Nu toate femeile din viața unui bărbat sunt la fel, nu toate contează la fel. Nu toate sunt iubite la fel.

O femeie rămâne atât timp cât diferă de altele. Cea mai diferită rămâne pentru toată viața. Iar diferit înseamnă mai mult decât a fi altfel. Un bărbat înțelege o femeie după cât de mult îi schimbă lumea și cât de multe lucruri comune îl leagă în timp de ea. Cu unele va trăi povești frumoase de-o noapte, îmbibate cu scrum de țigară și-o urmă de ruj lăsată pe gulerul cămășii. Însă cum se va face ziuă va ști sigur că povestea a luat sfârșit. Cu altele va dori să dezvolte povestea. Va adăuga la noapte plimbări frumoase și-o cină luată în doi. Dimineața își va lua cafeaua și va da de înțeles că s-ar putea repeta povestea. Mai mult, va găsi la femeia de alături un motiv de fericire, de pasiune. Va căuta să o provoace să-l iubească și atunci când îi va reuși, va pleca. Orice poveste în care doar unul iubește se termină într-un fel.

Și doar atunci când el va găsi la o femeie pe toate femeile, va rămâne. Ba mai mult, va avea grijă să o păstreze. Va lăsa deoparte aventurile de-o noapte și poveștile triste. Ea va fi povestea lui, omul lui și toată fericirea se va împlini în dorința de a o face fericită. De a nu o lipsi de nimic. De asta va împărți cu ea nopți superbe, dar și zile. Zile în care nu se va grăbi să o dezbrace, ci să o susțină, să îi ofere căldură și încredere. Să întrebe și să ofere răspunsuri. Bărbații pot ține la multe femei, pot jura multora nopți de vis și transforma realitatea lor în poveste. Însă doar alături de una vor trăi real, firesc, vor purta grijă într-un fel diferit, vor ceda de multe ori și se vor schimba. Vor recunoaște că iubesc și își vor descoperi sufletul.

Nu poți iubi la fel toate femeile care vor trece prin viața ta. De asta unor femei le vei spune “dezbracă-te”, altor femei “lasă-mă să te dezbrac” și doar femeii iubite îi vei spune cu drag “îmbracă-te mai gros”.



Sursa:aici

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.