Pentru toti si toate

23 ian. 2015

Vacante in familie




Cei mai mulți părinți nu-și dau seama că copiilor lor le place să-și petreacă timpul cu ei, chiar dacă acestia sunt scolari sau adolescenți. Copiii pun într-adevăr valoare pe timpul petrecut cu parintii lor, mai ales că sunt atât de ocupati cu munca. Când părinții doresc să scape de problemele din viața reală, ei trebuie doar să isi ia timp liber și sa petreaca o zi specială cu copiii lor.

Mergeti în vacanță


Unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care parintii le pot face pentru ei și copiii lor este sa mearga impreuna in vacanta. Nu conteaza daca vacanta este pentru un weekend sau o săptămână întreagă, vacantele sunt situații în care părinții și copiii să nu facă nimic, doar sa se relaxeze și să petreacă timpul impreuna, fara intreruperi.


Când familiile pot închiria o camera la hotel pentru o săptămână sau chiar doar un week-end, pot petrece nu numai timp împreună ci si sa faca activități distractive, de asemenea, sa găteasca împreună, sa închirieze filme , și chiar sa citieasca liniștiti, sa discute, sau sa joace jocuri de masă. Cu toate ofertele hotelurilor pentru familii de vacanta, nu trebuie sa va simtiti incomod într-o camera de hotel mica si înghesuita ci alegeti un spatiu in care fiecare sa aiba propria intimitate.


Petreceti timp cu adolescentii


Cei mai mulți părinți sunt surprinși să afle că adolescentii încă mai vor să-și petreacă timpul împreună cu ei. Majoritatea părinților au impresia ca adolescentii mai degrabă prefera sa stea cu prietenii în loc sa petreaca timpul in familie. În timp ce majoritatea adolescentilor se bucura de timpul petrecut cu prietenii lor, ei apreciază echilibrul de a petrece timp de calitate împreună cu părinții lor. Petrecerea timpului cu adolescentii este foarte plină de satisfacții, atât timp cât adolescentii au un cuvânt de spus în activitățile pe care toată lumea le face împreună.


Timpul cu părinții e important

De prea de multe ori, părinții nu petrec timp cu copiii lor mai mari , deoarece ei cred că nu au nevoie de acest timp. Dar, anii adolescentei sunt incredibil de dificili si tinerii se afla in formare, și atunci când părinții nu petrec timp cu adolescentii, ei vor găsi alți oameni cu care sa petreaca timpul iar acest lucru duce de obicei în adolescență la necazuri. Dacă te gândești la asta, atunci când adolescentii sunt cu familiile lor, ei nu vor face alegeri proaste cu alti tineri.








Vorbiti despre vremurile bune pentru a păstra amintirile vii


Atunci când copiii sunt capabili de aiba amintiri cu părinții lor, ei vor avea aceste amintiri pentru totdeauna. Cel mai important motiv este că părinții lor vor fi mereu părinții lor, astfel încât acestia vor fi în măsură să vorbeasca despre acele momente petrecute împreună. Multi adolescenti nu isi pastreaza prietenii toată viața și acest lucru înseamnă că în cele din urmă amintirile împărtășite cu prietenii lor vor fi uitate, deoarece nu au pe nimeni cu care să vorbească despre aceste amintiri.

© Sfaturi si idei , AllRightsReserved.